Κυριακή, Αυγούστου 18

Σπουδαίο θέαμα στα Λέπεδα.... Λειβαθιώτες-Κουτρίδες αύριο στον μεγάλο τελικό


Με τους ημιτελικούς αγώνες του final four συνεχίστηκε με επιτυχία σήμερα το 1ο τουρνουά beach Volley στα Λέπεδα και στο Ληξούρι.
Οι «μάχες» πάνω στο φιλέ ήταν εντυπωσιακές ενώ η ποιότητα που έβγαζαν μέσα από την επίπονη προσπάθεια τους οι αθλητές έδινε την ευκαιρία στους θεατές, που ήταν πάρα πολλοί, να χαίρονται από το θέαμα και να τους καταχειροκροτούν.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, οι Γέροντες μετά το κακό τους ξεκίνημα που είχαν δε κατάφεραν να επικρατήσουν των Κουτρίδων και ηττήθηκαν τελικά με σκορ 2-0 (21-5, 22-20) και έτσι να γίνουν η πρώτη ομάδα που εξασφάλιζε το ένα εισιτήριο του μεγάλου τελικού.
Στη συνέχεια και αμέσως μετά οι Λειβαθιώτες συνεχίζοντας το ασταμάτητο σερί τους επικράτησαν και των Μπύροων με σκορ 2-0 (21-13, 21-18) και αυτόματα έγιναν η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους Κουτρίδες σε ένα όπως αναμένεται, μεγάλο παιχνίδι στον μεγάλο τελικό.
Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν όλες οι ομάδες στο τουρνουά οι συμμετοχή στον τελικό των Λειβαθιωτών-Κουτρίδων κρίνεται δίκαιη και την άξιζαν.
Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στις 19:00.
Οι φώτο είναι από προηγούμενους αγώνες του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου