Παρασκευή, Αυγούστου 30

Βράβευση Δημήτρη Κολοβού-MVP 2ης αγωνιστικής


Το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Δημήτρη Κολοβό της ΠΑΕ Πανιώνιος, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. 
Μετά τη βράβευσή του, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Πανιώνιος δήλωσε:
Για το πρώτο βραβείο της καριέρας του και τι σημαίνει γι' αυτόν: "Δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα, είναι ωραίο να το παίρνει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς και απέκτησε ψυχολογία για ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα".
Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πιστεύω πως εγώ και οι συμπαίκτες μου πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη γιατί έρχεται ένα δύσκολο ματς στην Τούμπα και δεν πρέπει να μείνουμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό μ' αυτό το σκορ, αλλά το ξεχνάμε".
Για το που αφιερώνει το βραβείο του: "Το αφιερώνω στον πατέρα μου που τον έχασα πριν λίγους μήνες, στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που είναι κοντά μου αυτή τη στιγμή".
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα έχει τον κόσμο στον πλευρό του. Η επίθεσή του σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα γι' αυτούς, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι κάτι μπορούμε να κάνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου