Δευτέρα, Ιανουαρίου 27

Ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε ο Ν.Ο.Α.


Πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό ο Ν.Ο.Α.
Ούτε αυτή την αγωνιστική τα κατάφερε ο Ν.Ο.Α. αφού υπέστη νέα ήττα στο Φάληρο από τον Νηρέα Λαμίας 11-8.
Έτσι η ομάδα της Λαμίας επέστρεψε ξανά στις νίκες.
Το παιχνίδι όπως είπαμε διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Φαλήρου (τυπική έδρα του Νηρέα, λόγω προβλημάτων στο κολυμβητήριο Λαμίας) στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.
Η ομάδα του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου σταθεροποιείται στην 5η θέση της βαθμολογίας (με 20 β.) και μπορεί να κάνει ευρωπαϊκά όνειρα, ενώ αντίθετα για τον ΝΟ Αργοστολίου τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο καθώς βρίσκεται πλέον προ τους φάσματος του υποβιβασμού (τελευταίος χωρίς νίκη και με 2 μόλις βαθμούς).
Αποβλήθηκε με αντικατάσταση και με κόκκινη κάρτα ο Ι. Εμμανουηλίδης του Νηρέα Λαμίας επειδή πήρε ποινή και την ώρα που έβγαινε έβρισε διαιτητή (σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα).
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 4-2, 1-3, 3-2.
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης 2, Εμμανουηλίδης Β., Εμμανουηλίδης Ι., Μπλάνης 3, Χαριτάκης, Γκρεμήλας 1, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης 4, Μπατάκης 1, Πουλής, Πίσσας.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Φανός, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος 2, Καστανάκης 1, Μπελέρης 2, Λέντζος.
Διαιτητές: Κουρέτας, Μοίραλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου