Παρασκευή, Ιανουαρίου 31

Στον Άρη Πετρούπολης ένα ταλέντο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου


Ο Άρης Πετρούπολης, ομάδα Α’ κατηγορίας της Αθήνας θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του νεαρού αμυντικού μέσου των Φωκάτων Γ. Πολυδωράτου.
Η ομάδα του Άρη αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών και αυτή την στιγμή βρίσκεται ακριβώς στην μέση του βαθμολογικού πίνακα του Α΄Ομίλου της Α’ κατηγορίας.
Ο Γιώργος μετά τη Λειβαθώ και τελευταία τα Φωκάτα αποφάσισε να δοκιμάσει σε ένα πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα από το τοπικό αγωνιζόμενος στα Αθηναϊκά γήπεδα δείχνοντας το ταλέντο του, που για εμάς περισσεύει, και στη συνέχεια να ψάξει το όνειρο μια καλύτερης μεταγραφής.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν βασικό στέλεχος και βαρόμετρο στις δυο παραπάνω ομάδες καθώς και στις μικτές της  Ε.Π.Σ.Κ.Ι.. Ξέχωρα από το πλούσιο ταλέντο του διακρίνεται και για το ήθος του.
Να ευχηθούμε στον Γιώργο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα και να το δούμε όσο πιο ψηλά γίνεται μιας και ο συνδυασμός ποδοσφαιρικής αξίας και ήθους το εγγυάται και είναι ο παράγοντας που μπορεί  να του φέρει πολλές διακρίσεις.
Μάλιστα η πρώην πια ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση στην σελίδα της στο F/B και του εύχεται καλή επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου