Κυριακή, Μαρτίου 23

Ασταμάτητος ο Πάγκε εύκολα τα Ομαλά 8-0!

\
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 8-0
            
Νίκη 4αδας για τον Πάγκε... Δύσκολα θα χάσει θέση σε αυτήν
Ασταμάτητος ο Παγκεφαλληνιακός στην προσπάθεια του για συμμετοχή στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, πήρε μια εύκολη νίκη σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές απέναντι στον ουραγό Α.Σ. Ομαλών με το εντυπωσιακό σκορ 8-0!!
Ο Πάγκε ήταν καταιγιστικός και με τη νίκη του αυτή έβαλε υποθήκη για την 4αδα αφού αύξησε την διαφορά του από τους διώκτες του και δύσκολα πλέον θα χάσει την ευκαιρία.
Τα Ομαλά προσπάθησαν στην αρχή αλλά μετά παραδόθηκαν στις επιθετικές ορέξεις των αντιπάλων τους.
Φάσεις και γκολ
Στο 17΄ο Νουρεντίνι θα βρει στην περιοχή τον Αρμάντο και αυτός θα επιχειρήσει απευθείας σουτ που θα περάσει άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 19΄ με τον Καραντινό-Νεόφυτο με σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και τον Σπ. Τσακαρισιάνο να μην προλαβαίνει την μπάλα. 
Ωραία σέντρα στο 22΄ του Θωμά από δεξιά, αδράνεια των αμυντικών και ο Τούρλας εύκολα με κεφαλιά θα πετύχει το 1-0.
Στο 29΄ οι τυπικά γηπεδούχοι θα «ζευγαρώσουν» (2-0) τα τέρματά τους με το Νουρεντίνι να πλασάρει στην κενή εστία ύστερα από τη σέντρα του Τούρλα από αριστερά. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για φάουλ του Κοτίνη στο Φιοράτο και έχουν δίκιο.
Σε αντεπίθεση από δεξιά τα Ομαλά θα βρεθούν κοντά στο γκολ στο 31΄ πλην όμως ο Κομπορόζος θα πέσει στη γωνία του και θα αποκρούσει με δυσκολία το σουτ του Κ. Γκαζάρ.
Σέντρα του Νουρεντίνι στο 42΄ η μπάλα στο β΄ δοκάρι, εκεί που ο Τούρλας θα πιάσει μια κεφαλιά «ψαράκι» και το Φιοράτο να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει την μπάλα.
Με αυτό το αποτέλεσμα θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 3-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή του Νουρεντίνι.
Μια σέντρα από δεξιά στο 57΄ του Κίριο, ο Τούρλας θα πιάσει την κεφαλιά και ο Φιοράτος θα μπλοκάρει την μπάλα.
Νέα σέντρα από δεξιά και πάλι του Κίριο στο 58΄ ο Τούρλας ανενόχλητος στην περιοχή, κατεβάζει την μπάλα και δίνει «ασίστ» στο Νουρεντίνι, ο οποίος από πολύ κοντά θα πετύχει το 4-0 για την ομάδα του.
Ο Κίριο στο 64΄ μετά από κόρνερ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, όπου ο Θωμάς εκμεταλλεύεται τη σύγχυση των αμυντικών και εύκολα θα πετύχει το 5-0 για τους "κυανόλευκους".
Δυνατό σουτ του Κατσιγιώργη στο 67΄ έξω από την περιοχή μετά την παράλληλη πάσα του Τούρλα αναγκάζει το Φιοράτο να πέσει και να διώξει την μπάλα.
Ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τούρλα στο 68΄ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φιοράτου και θα ανεβάσει έτσι το δείκτη του σκορ στο 6-0 για τον Παγκεφαλληνιακό.
Στο 86΄ ο Κίριο θα σεντράρει από δεξιά στο β΄ δοκάρι,  εκεί όπου ο Νουρεντίνι θα  κερδίσει την μπάλα, θα πασάρει στον Κουλουμπή, ο οποίος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής θα πετύχει το 7-0.
Το 8-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα πετύχει ο Τούρλας με πλασέ μέσα από την περιοχή και αφού προηγουμένως είχε αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο Γ. Γασπαρινάτο.
Εδώ να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ουσιαστικά με δέκα παίκτες από το 70’ περίπου αφού τραυματίστηκε ο Καραντινός-Νεόφυτος και αναγκάστηκε να συνεχίσει, μιας και είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Θ. Λυμπερόπουλο.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ.Βασιλάκης), Κομπορόζος, Ντραγκούτα (λ.τ. 40' Θωμάς), Κίριο, Βεκερίδης (46' Αντωνίου), Παπαθεοδωρόπουλος, Γιαννάτος, Νουρεντίνι, Καράι, Κοτίνης (60' Κουλούμπης), Τούρλας, Κατσιγιώργης. 
Ομαλά: (Γ. Μεσολωράς), Φιοράτος, Τσακαρισιάνος Σπ., Τσακαρισιάνος Χρ., Νεόφυτος (63' Μινέτος), Καπετάνιος (66' Ταβιανάτος), Χαρίτος (63' Γαλιατσάτος), Αμπντούλ-Γκαζάρ Κ., Νιφοράτος, Αμπντούλ-Γκαζάρ Δ., Γασπαρινάτος, Καραντινός-Νεόφυτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου