Κυριακή, Μαρτίου 16

Πήραν το ντέρμπι οι Πρόννοι έβαλαν παρακαταθήκη παραμονής

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  2-1
                                  
Ήταν ντέρμπι με τα όλα του... Το "πάνω" χέρι οι Πρόννοι
Σημαντικό βήμα για την παραμονή τους πέτυχαν σήμερα οι Πρόννοι επικρατώντας στο ντέρμπι των ουραγών στα Τζανάτα επί των Ομαλών με σκορ 2-1.
Από την άλλη τα Ομαλά μάλλον δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό τους μιας και βρίσκονται πια ουραγοί στο βαθμολογικό πίνακα με 3 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να προηγηθούν στο σκορ 0-1 στο 10’ με προβολή του Χρ. Τσακαρισιάνου.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και αφού έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τους Ζαπάντη, Κ. Κουρκουμέλη και Μαγουλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 44’ ύστερα από κεφαλιά του Κ. Κουρκουμέλη και να πάνε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια και με την ψυχολογία πλέον με το μέρος τους.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 54’ θα έρθει η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους όταν ο Σπ. Τραυλός θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή και ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Λιναρδάτος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το 2-1 για την ομάδα του.
Στο τέλος τα Ομαλά θα προσπαθήσουν αρκετά για την ισοφάριση, πίεσαν αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην πολύ καλά στημένη άμυνα των Πρόννων και τον Κ. Γκαζάρ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.
Ωστόσο, η μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αναγνώστη, ο οποίος στις καθυστερήσεις βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα για να πετύχει το τρίτο γκολ αλλά συγκρούστηκε μαζί του, με συνέπεια να χτυπήσει στο πόδι που είχε τραυματιστεί και στο παρελθόν. 
Γι αυτό το λόγο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις υπέστη κάταγμα περόνης και θα χρειαστεί να τοποθετήσει το πόδι του σε νάρθηκα.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Τριάντο και Β. Λογοθέτη.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι: (Γερ. Κουρκουμέλης), Μενεγάτος, Μπεσλίκας, Χιόνης, Στέλλος Σπ., Μαγουλάς Β. (55’ Σπ. Τραυλός), Ντούκας, Ζαπάντης Κ., Κουρκουμέλης Σπ., Κουτροκόης, Αναγνώστης (93’ λ.τ. Παππάς Αλ.), Κουρκουμέλης (46’ Λιναρδάτος)
Ομαλά: (Γερ. Μεσολωράς), Μεταξάς, Μπελτσώνιας, Καπετάνιος (85’ Βαλλιανάτος Γ.), Νεόφυτος Χ., Γασπαρινάτος Γ., Γεωργόπουλος Ν., Γεωργόπουλος Φ. (60’ Γαλιατσάτος), Τσακαρισιάνος Σπ., Τσακαρισιάνος Χρ. (46’ Νεόφυτος Αγγ.), Γκαζάρ Κ., Γκαζάρ Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου