Δευτέρα, Φεβρουαρίου 2

Ο Κεφαλληνιακός 2013 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» η γιορτή του Κεφαλληνιακού Α.Ο. 2013 με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Η κεντρική σάλα του Κλειστού γυμναστηρίου ήταν γεμάτη από μικρά παιδιά, αθλητές της ομάδας γονείς και φίλους.
Ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Κουταβάς καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην γιορτή της ομάδας. 
Στη συνέχεια την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης κ. Σπύρος Πετεινάτος με τον π. Γεώργιο Καλαρίτη και μοιράστηκαν τα κομμάτια όπου υπήρχαν τέσσερα φλουριά στα οποία αντιστοιχούσαν συμβολικά δώρα από την ομάδα όπως μπάλες μπάσκετ και μια m;ini μπασκέτα.
Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση παρευρίσκοντο όλα τα τμήματα του Συλλόγου μαζί με το προπονητικό team.
Παρόν και ο παλαίμαχος άσσος του τότε Κ.Α.Ο., το σύμβολο του Κεφαλονίτικου μπάσκετ και σημερινός προπονητής των υποδομών του Α.Σ.Κ. κ. Πάνος Ματιάτος. Πραγματικά μια ξεχωριστή παρουσία.
Δηλώσεις προέδρου Κ.Α.Ο. κ. Αντώνη Κουταβά:
 «Ο Κεφαλληνιακός είναι ήδη στη δεύτερη χρονιά του. Είμαστε υπερήφανοι γι αυτά που έχουμε καταφέρει και την επικείμενη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Γ2 ΕΣΚΑ-η και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο μπορεί να μας προσφέρει αυτή η χρονιά για τον Κεφαλλονίτικο αθλητισμό. 

Θα προσπαθήσoυμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Η πρώτη χρονιά είναι διερευνητική. Θέλουμε να έχουμε μια καλή αγωνιστική παρουσία κι αν αυτό έχει αποτέλεσμα την άνοδο, θα είναι ευχής έργον».
Καταλήγοντας, απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους κοντά στον Κεφαλληνιακό και κοντά στον αθλητισμό.
«Οι γονείς θέλουμε να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό ανεξάρτητα αν θα γίνουν αθλητές. Το σημαντικό είναι να αθλούνται και να μαθαίνουν τις αξίες της πειθαρχίες, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι που τους προσφέρει ο Κεφαλληνιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου