Δευτέρα, Φεβρουαρίου 2

Τρεις νέες και πολύ σημαντικές προσθέσεις στο ρόστερ του Α.Ο.Κ.Ι.


Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Α.Ο.Κ.Ι. σε μια προσπάθεια ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης απόκτησε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα από σήμερα το ρόστερ του ενισχύεται με τους Αρμάντο Karaj και τον νεαρό τερματοφύλακα Ανδρέα Μαγδαληνό από τον Παγκεφαλληνιακό.
Αρμάντο Karaj
Ανδρέας Μαγδαληνός
Ο πρώτος είναι 21 ετών (1994) και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής στην κυριολεξία «μηχανάκι» στον αγωνιστικό χώρο του κέντρου. Διακρίνεται ακόμη και για την πολύ καλή τεχνική του. Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει πολύ τους «μελανόλευκους».
Ο δεύτερος είναι 17 ετών (1998) και περισσότερο μετακομίζει στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου για να αποκτήσει εμπειρίες και παράλληλα όποτε δίνεται ευκαιρία να παίρνει κάποια παιχνίδια, αφού την 1η και 2η θέση των τερματοφυλάκων έχουν καπαρώσει ο Ρ. Αγκούσι και ο έμπειρος Γ. Πραστέλας.
Γιώργος Χάνος
Είναι μια μεταγραφή που βλέπει και στο μέλλον.
Ο άλλος είναι ο Γιώργος Χάνος που αποκτήθηκε από τον Οδυσσέα Ιθάκης. Είναι 29 ετών (1986) και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολύ καλή τεχνική, ενώ διακρίνεται και στο σκοράρισμα. Είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα καλό "εργαλείο" στα χέρια του προπονητή της ομάδας του Α.Ο.Κ.Ι..
Έτσι με τις προσθήκες αυτές, τις τελευταίας μάλιστα στιγμής, ο Α.Ο.Κ.Ι. βρίσκει λύσεις σε θέσεις που έχει ανάγκη και σίγουρα γίνεται πολύ πιο δυνατός για την επιτυχία των φετινών του στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου