Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25

Αρκετά ενδιαφέρον το τουρνουά τριών 45λέπτων Εικοσιμίας-Διλινάτων-Φωκάτων σήμερα στις Κεραμειές


Σε ένα πολύ ενδιαφέρον μίνι τουρνουά τριών ομάδων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, αγωνίστηκαν σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία, τα Φωκάτα και τα Διλινάτα.
Η εξέλιξη και το αποτέλεσμα ουδόλως ενδιέφερε τους τρεις προπονητές Δ. Ζησιμάτο, Γκ. Ρέντσι και Δ. Γαρμπή (απουσίαζε λόγω δουλειάς και χρέη προπονητή έκανε ο Μιχ. Αθηναίος).
Αυτό που τους ενδιέφερε και πολύ μάλιστα να δουν, ήταν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και γενικότερα οι ομάδες τους, μετά από την πολυήμερη σκληρή τους προετοιμασία.
Σίγουρα τα συμπεράσματα ήταν για όλους ελπιδοφόρα, ενώ και οι τρεις ομάδες έδειξαν ότι κάθε μια θα έχει φέτος ξεχωριστό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Ας πάρουμε τα 45λεπτα με τη σειρά τους.
Στο πρώτο έπαιξαν τα Φωκάτα με τα Διλινάτα, όπου εμφανώς ανώτερα από πέρυσι, επικράτησαν ύστερα από καλή εμφάνιση των αντιπάλων τους, που έδειχναν ιδιαίτερα «σφιγμένοι» από την προετοιμασία, με σκορ 2-0.
Τα γκολ
Στο 39’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημ. Αποστόλου, ύστερα από ανατροπή, στην περιοχή, του Αραβαντινού από τον τερματοφύλακα των Διλινάτων Καλαφάτη.
Στο 43’ θα πετύχουν και το τελικό 2-0 με τον Χρίστο να πλασάρει σε κενό τέρμα, ύστερα από εξαιρετική παράλληλη πάσα του Αραβαντινού από αριστερά.
Διαιτητής Γκόνι Ρέντσι
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Γιαννάς, Β. Φωκάς, Τασιούλης, Πολυδωράτος, Μάστορας, Χρίστο (Σελενίτσας), Ντουκάι, Ζαμπαύτης, Παππάς, Αραβαντινός, Αποστόλου.
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Λ. Καλαφάτης, Χασάι, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Χαραλαμπόγλου, Τανουσάι, Τζωρτζάτος Γερ., Αναλυτής Γ., Εμιλιάνο, Βαγγελάτος.
***********************************
Στο δεύτερο έπαιξαν η Εικοσιμία με τα Διλινάτα. Και εδώ η ομάδα του «μεγάλου χωριού» ηττήθηκε από την περυσινή πρωταθλήτρια με το ίδιο σκορ (2-0). Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ οι φιλοξενούμενοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το παιχνίδι των Φωκάτων.
Τα γκολ
Μόλις στο 3’ οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Γ. Μινέτος με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αντωνάτου από δεξιά.
Λίγο αργότερα ήρθε και το τελικό 2-0, όταν ο Αλ. Πολλάτος με κοντινό πλασέ θα «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ασθενή απόκρουση του Αντωνίου.
Διαιτητής Γκόνι Ρέντσι
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Χρηστάτος, Γερασιμάτος, Κουμαριώτης, Βαλεντής Στ., Αποστολάτος, Στεφανάτος, Μινέτος, Αντωνάτος, Πολλάτος Αλ., Καππάτος.
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Αντωνίου, Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος, Σκριβάνος, Χαραλαμπόγλου (Χριστόπουλος), Χασάι, Τζωρτζάτος Φωτ., Τζωρτζάτος Χρ., Εμιλιάνο, Αναλυτής (Κωτσάκης).
***********************************
Στο τρίτο έπαιξαν οι νικητές των παιχνιδιών με αντίπαλο τα Διλινάτα, Εικοσιμία και Φωκάτα. Οι ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, ιδιαίτερα η Εικοσιμία, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τον ρυθμό των προηγούμενων δυο 45λέπτων.
Τελικά οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 και μιας και δεν είχαμε παράταση και πέναλτι «μοιράστηκαν» την πρωτιά της τελικής κατάταξης, με τα Διλινάτα να τερματίζουν τρίτα στην τελική κατάταξη.
Τα γκολ
Η ομάδα της Λακήθρας θα προηγηθεί στο σκορ 1-0, στο 21' με εντυπωσιακό τεχνικό σουτ του Ζαμπαύτη, από τα όρια της περιοχής και αριστερά, στην απέναντι γωνία του Κουστουμπάρδη.
Ο Πολλάτος Αλ. με το δεύτερο τέρμα του στο τουρνουά, θα ισοφαρίσει για την Εικοσιμία σε 1-1 στο 42’ με ωραίο συρτό σουτ, μέσα από την περιοχή που θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τρίκαρδου για την ισοφάριση.
Διαιτητής Μιχ. Αθηναίος
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Κοκκόσης, Καμπανός, Βαλεντής Στ., Αποστολάτος (Πολλάτος Αλ.), Μινέτος Γ., Μαρκαντωνάτος, Καπλάνη, Νεστερένκο, Πολλάτος Δημ, Κορσιάνος Παν..
Φωκάτα:(Μιχ. Αθηναίος), Γιαννάς (Τρίκαρδος), Μάνσλι, Πολυδωράτος, Μάστορας (Μακής), Σελενίτσας, Τασιούλης (Σουρβάνος), Ντουκάι, Χρίστο (Χοντάι), Αραβαντινός (Δεστούνης), Ζαμπαύτης, Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου