Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Φιλική ήττα του Παλληξουριακού στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα (Εικόνες)

Μπορεί να ηττήθηκε στην Αμαλιάδα ο Παλληξουριακός από τον τοπικό Αστέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μπορεί το σκορ να είναι μεγάλο, όμως αυτό που κρατάνε όλοι στην ομάδα είναι η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο 45λεπτο, παρότι παρατάχθηκαν με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.
Η εμφάνιση της ομάδας του Σπ Παπαδάτου, στο διάστημα αυτό, ήταν πολύ καλή και το σκορ αντικειμενικά την αδικεί. Ο Αστέρας πιο ουσιαστικός (έπαιξε με μια ομάδα, μείγμα  νεομεταγραφέντων και κάποιων που δεν έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι βασικοί) έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος 2-0. Ωστόσο ο Παλληξουριακός είχε δυο τρία τετ α τετ με το νεαρό Βλάχο να κάνει σωτήριες επεμβάσεις, ενώ του ακυρώθηκε και ένα γκολ που πέτυχε ο Πολλάκης, σαν οφσάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τη βασική του ομάδα, εκμεταλλεύτηκε την κούραση των φιλοξενούμενων και πέτυχε τελικά, χωρίς δυσκολία, μια φιλική νίκη με σκορ 6-0.
Τα γκολ
Στο 16’ ο Αντωνόπουλος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου ανοίγοντας το σκορ 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Γεωργόπουλος στο 34’ θα δώσει «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του, αφού με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 2-0. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.
Στο β΄ όπως προαναφέραμε, πιο έτοιμοι και καλύτεροι οι γηπεδούχοι θα πετύχουν τέσσερα ακόμη τέρματα και θα ολοκληρώσουν το παιχνίδι με σκορ 6-0 υπέρ τους.
Ο Μπαρμπαρούσης  στο 46’ θα είναι ο σκόρερ του 3-0 του Αστέρα. Στη συνέχεια ο Μελετίδης με δυο τέρματα στο 49’ και στο 55’ θα πετύχει το 5-0 για την ομάδα του Αλ. Γαβριλόπουλου.
Το 6-0 που θα «σφραγίσει» και το τελικό αποτέλεσμα στο θα σημειώσει στο 85’ και πάλι ο Μπαρμπαρούσης.
Οι συνθέσεις
Αστέρας:(Αλ. Γαβριλόπουλος), Βλάχος, Κράγκαρης, Νικολακόπουλος, Μπαρδούσης, Αντωνόπουλος, Μητρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (22’ λ.τ. Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Αθανασούλης, Νικολόπουλος, Λόξας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν:Βλάχος,Παρασκευόπουλος, Μπουτσικάκης, Σκάμπι, Δούλος, Μπούζουρας, Μπράβος, Νικολακόπουλος, Μπαρμπαρούθσης, Μελετίδης και Σταθάτος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Πετεινάτος, Αδειλίνης, Αντωνάτος, Σιμωτάς Χρ., Μαυροειδής, Μαρκάτος, Ζερβός, Λυκούδης, Μπράντι, Αραβαντινός, Πολλάκης.
Έπαιξαν και οι:Σιμωτάς Γ., και Μαρινάκης.
Φώτο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου