Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Ποδαρικό με το "δεξί" για την Σάμη στο στολίδι του Καραβόμυλου (Εικόνες)

Εκτός από ένα απλό φιλικό παιχνίδι προπόνησης, ο Καραβόμυλος, σήμερα το απόγευμα, είχε βάλει τα «καλά» του προς χάρη των ομάδων και της νεολαίας της περιοχής, ένα γήπεδο που ονειρεύονταν γενιές και γενιές. Ένα γήπεδο στολίδι μετά την ανακατασκευή του και την τοποθέτηση ενός σύγχρονου συνθετικού τάπητα.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη από νυν και παλαιότερους «αστέρες» του Α.Ο. Σάμης, έβλεπαν ότι το όνειρο πήρε σάρκα και οστά, το όνειρο είναι πια αληθινό.
Οι ποδοσφαιριστές χαιρόντουσαν επιτέλους ότι αγωνίζονταν σε ένα σύγχρονο γήπεδο και όχι στο ξερό μέχρι πρότινος και «αφιλόξενο» αθλητικό χώρο της περιοχής τους.
Όσον αφορά το παιχνίδι, που λογικά μπήκε σε δεύτερη μοίρα, η ενισχυμένη φέτος Σάμη, αν και μικρή σημασία έχει, επικράτησε του Εθνικού Κεφαλονιάς με σκορ 5-0 και έκανε καλό «ποδαρικό» στο νέο της «σπίτι»!
Κ. Βιτωράτος και Ν. Κουρούκλης δοκίμασαν αρκετά συστήματα, σχήματα και τεχνικές, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές, που είχαν στην διάθεση τους, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των σκληρών προπονήσεων και να διασκεδάσουν παίζοντας σε έναν αγωνιστικό χώρο στολίδι.
Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχαν μια εύκολη νίκη.
Τα γκολ
Τα γκολ της Σάμης πέτυχαν, τρία ο Γιάννης Αμούργης και δυο ο Κώστας Νικολοβιέννης.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Κ. Βιτωράτος), Γ. Καβαλλιεράτος, Μινέτος, Ποταμιάνος, Καππάτος, Βιτωράτος, Μπεκατώρος, Μωραϊτης, Γρηγοράτος, Νικολοβιέννης, Λογγόνης, Γ. Αμούργης.
Έπαιξαν και οι: Δημ. Καλιβωκάς, Γερ. Καλλιβωκάς, Μακρής, Ζησιμάτος, Γιαννάτος και Δαράτος.
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μοσχόπουλος, Λαδάς, Μαυροειδής, Αραβαντινός Ζαφ., Στρατηγός, Γαλανός, Αντωνάτος, Ρεμούντης, Γιακουμάτος, Κούτσης, Αραβαντινός Νίκ.,
Έπαιξαν και οι: Παρίσης, Σπυράτος, Μαλλιώρης, Λαδάς Ιως, Τσίγγανος.
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου