Τετάρτη, Ιανουαρίου 25

Η γιορτή του basket (final 6) ξεκίνησε... δεν τα κατάφεραν οι έφηβοι του ΑΣΚ


Πρεμιέρα της  τελικής φάσης στο πρωτάθλημα των εφήβων της ΕΣΚΑΗ, το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα, όπου και οι έφηβοι του ΑΣΚ αντιμετώπισαν την "υπερηχητική" ομάδα του Προμηθέα, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε Πανελλήνιο επίπεδο που έχει στη σύνθεση της  τέσσερις!
Παίκτες της εθνικής εφήβων, όπου και ηττήθηκαν φυσιολογικά με το βαρύ 86-28.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι Πατρινοί πήραν από νωρίς το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.
Ο ΑΣΚ που αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις (τραυματίες Θεοδωράτος, Διακρούσης, ενώ και ο Γιάννης Μουίκης τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε) και αρκετούς παίδες στη σύνθεσή του, συνεχίζει την προσπάθεια του να βρεθεί στις κορυφαίες ομάδες της περιφέρειας, την επόμενη εβδομάδα όπου και αντιμετωπίζει στο Αργοστόλι την πολύ δυνατή ομάδα της ΣΦΗΚΑΣ (Σάββατο 28/1 και ώρα 2.30 το μεσημέρι στο κλειστό Α. Τρίτσης).
Δεκάλεπτα: 27-6, 44-14 (ημιχ.), 67-23, 86-28.
ΑΣΠ Προμηθέας (Κεσαπίδης):Αναστασόπουλος 2, Αδαμόπουλος 7 (1), Τσιακμάς 5 (1), Κουμουνδούρος 7 (1), Κυριλής 4, Δατσιάδης 7 (1), Πατσαντζόπουλος 2, Γεωργόπουλος 3 (1), Γκάτζιος 10, Σανδραμάνης 13 (1), Μπαρδάκας 6, Βύρλας 17.
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Δούλιας):Κουράκος, Ρουχωτάς, Παγουλάτος, Γιαννάτος 5, Γκαβός, Καββαδίας, Ντεράι 3, Παυλάτος, Χατζής 4, Μουίκης 5 (1), Μανίκας, Τραυλός 11 (2).
Στους άλλους αγώνες τα αποτελέσματα ήταν:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ  52-48
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ 50-54
Φιλικές αναμετρήσεις για τα μίνι και προμίνι του ΑΣΚ
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» αναμετρήθηκαν τα τμήματα  μίνι και προμινι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά και του Ολυμπιονίκη.
Ήταν μία ωραία ευκαιρία, τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής των δύο συλλόγων να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες και να πάρουν  αγωνιστικές παραστάσεις.

Προπονητής των ομάδων του ΑΣΚ  ήταν ο Λεωνίδας Παπαδάτος.
Με το τμήμα μίνι του ΑΣΚ αγωνίστηκαν:Τσιμπούκης Χ., Τσιμπούκης Β., Καραβιώτη, Καμπίτσης, Μαλιαγρός, Ματράγκος, Βουργίδης Β., Βουργίδης Δ.,  Σταθάτος, Γαλιατσάτος, Πεφάνης, Στρατιώτης, Χαρατσάρης, Μανίκας.
Με το τμήμα προμίνι του ΑΣΚ αγωνίστηκαν: Καραβιώτη, Χριστόπουλος Γρ., Δούλιας Μ., Δούλιας Αν., Αλυσανδράτος, Σιαμάνης, Παπαδάτος, Μαλεφάκης, Χαρατσάρης, Χριστόπουλος Κ., Μεσολωράς, Νικολάου.
Ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εικόνα να βλέπεις όλα αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου