Δευτέρα, Ιανουαρίου 23

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:Ευχαριστίες για εορτή


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚΙ αισθάνεται την υποχρέωση να απευθύνει δημόσια ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια εορτή του ποδοσφαίρου μας που έγινε την Παρασκευή 20/1/2017 στην αίθουσα δεξιώσεων Mythos + estiasis.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, την Βουλευτή Κεφαλληνίας κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τους Δημάρχους Κεφαλληνίας κ. Αλέξανδρο Παρίση και Ιθάκης κ. Διονύσιο Στανίτσα, τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας,  τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας, τους χορηγούς μας, τα σωματεία μας, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους  ποδοσφαιριστές, τους εκπροσώπους άλλων αθλημάτων και συλλόγων και γενικά την κοινωνία της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης που τίμησαν την εκδήλωσή μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που όπως πάντα έτσι και φέτος κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση μεταφέροντας  με  εικόνα και ήχο μέχρι και την ομογένεια  την αθλητική μας γιορτή.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους ιδιοκτήτες της όμορφης αίθουσας Mythos + estiasis για την ευγενική  παραχώρησή της  κ.κ. Παντελιό Ανδρέα, Φραγκισκάτο Βασίλη και Κουρκουμέλη Γεώργιο.
Σας ευχαριστούμε όλους εκ βαθέων και ευχόμαστε το 2017 να είναι για όλους μια ξεχωριστή χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου