Σάββατο, Ιανουαρίου 21

Π.Α.Ο. πέντε αστέρων στις Κεραμειές

Σε ένα μέτριο, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της ουραγού Ερύσσου με σκορ 5-0!
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν στα πρώτα 45λεπτα να κάνουν το παιχνίδι τυπική διαδικασία μιας και πέτυχαν τέσσερα τέρματα και ουσιαστικά έδωσαν τέλος στην αγωνία για το ποιος θα είναι ο νικητής.
Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι με μια αγωνιστική εικόνα που δεν τους επέτρεψε να παλέψουν το παιχνίδι, δέχθηκαν πολύ «φθηνά» γκολ, κάτι που έφερε εκνευρισμό με αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση να μην μπορούν αν βρουν ρυθμό και να απειλήσουν.
Στο δεύτερο το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο, με τους «πράσινους» να φαίνεται να αρκούνται σε αυτό το 4-0 και απλά να παίζουν για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι και ότι καλύτερο έρθει. Έτσι πέτυχαν ακόμη ένα γκολ και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με σκορ 5-0!
Οι φιλοξενούμενοι αρκετά βελτιωμένοι σε αυτό το διάστημα, προσπάθησαν να κρατήσουν όσο πιο χαμηλά γίνεται το σκορ και να πετύχουν κάποιο γκολ. Κάτι που κατάφεραν κατά το ήμισυ.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γασπαρινάτου, στην ανατροπή του Μακρίδη, μέσα στην περιοχή από τον Γιαννάτο.
Στο 28’ ο Κώστογλου θα βρει αμαρκάριστο στην περιοχή τον Μακρίδη αλλά η κεφαλιά του θα στείλει την μπάλα στα χέρια του Visha.
Οι «πράσινοι» στο 29’ θα πετύχουν το 2-0, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Λουλάι από πολύ πλάγια και δεξιά, ο Visha θα αιφνιδιαστεί, η μπάλα θα βρει στο στήθος του και θα καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.
Μια κεφαλιά του Περαματζή από καλή θέση στο 37’, μετά από κόρνερ του Λουλάι από δεξιά, θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ, πάνω από την εστία της Ερύσσου.
Με περιπετειώδη τρόπο και αυτογκόλ θα γίνει το 3-0 των γηπεδούχων. Ο   καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Λουλάι θα βγάλει την σέντρα από δεξιά, ο Μακρίδης μπροστά από τον Visha θα πιάσει το σουτ που θα αποκρουστεί εντυπωσιακά, στην επαναφορά η μπάλα καταλήγει στον Περαματζή που θα τον σταματήσει και πάλι εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ερύσσου, όμως ο Ταβάνι στην προσπάθεια του να διώξει θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της ομάδας του.
Ένα λεπτό αργότερα ο Σπαθής θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Μακρίδης θα επωφεληθεί την ασυνεννοησία του Visha με τους αμυντικούς του και θα σπρώξει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 των γηπεδούχων.
Με αυτό το σκορ και το παιχνίδι τελειωμένο για τους φιλοξενούμενους θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έριξαν στροφές, οι γηπεδούχοι λίγο καλύτεροι και από θέαμα σχεδόν τίποτε.
Στο 65’ ο Μπάμπης Γ. Με ένα δυνατό, συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Visha ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0!
Μια ωραία κάθετη πάσα στο 75’ του Λουλάι στην περιοχή, σουτ στην κίνηση από τον Περαματζή η μπάλα θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών των φιλοξενούμενων.
Ο Visha στο 76’ θα επέμβει στην δεξιά του γωνία και θα στείλει την μπάλα κόρνερ, στο μακρινό σουτ του Μακρίδη.
Στην μοναδική τους καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο  80’, ένα σουτ εκτός περιοχής του Παπαδημητράτου, θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, πάνω από την εστία του Κατερέλου.
Τέλος στο 84’ και πάλι ο Visha θα γλιτώσει την ομάδα του από το 6-0, όταν θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα απομακρύνει το δυνατό σουτ του Μπάμπη Γ.
Μετά τη νίκη τους αυτή, οι «πράσινοι έπιασαν τους Πρόννους στην 4η θέση, με ένα παιχνίδι περισσότερο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και εφτά αγωνιστικές και συνεχίζουν με το αρνητικό σερί ηττών 8Χ8!
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τον κ. Π. Τούρλο και την κ. Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Σπαθής, Κλωνής (65’ Παρασκευόπουλος), Κράλης, Μαρινάκης, Μακρίδης, Περαμτζής, Βοροκλινιώτης, Λουλάι, Γασπαρινάτος (39’ λ.τ. Μπάμπης Γ.), Κώστογλου (60’ Beshaj).
Έρυσσος:(Α. Sιμάτος), Visha, Μολφέτας, Γιαννάτος, Ταβάνι Γ., Καββαδίας Ν., Ζαμπέλης Α. (11’ λ.τ. Παπαδημητράτος), Τζωρτζάτος, Πατρίκιος, Διακάτος (46’ Ζαμπέλης Δ.), Βαλσαμής, Παπαλεξάτος (64 Καράβελας).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου