Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

"Σκαρφάλωσε" στη 2η θέση ο Πυλαριακός....... 4-0 στη Σκάλα τους Πρόννους!

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, στα πλαίσια της 14ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι Πρόννοι θα γνωρίσουν εντός έδρας ήττα από τον Πυλαριακό με σκορ 4-0!!

Οι γηπεδούχοι, συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (ενδιάμεσα είχαν πάρει το παιχνίδι με τον Εθνοφρουρό στα «χαρτιά») και έτσι μένουν αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε την κατοχή, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφορούσε καλύτερα μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και «καθάρισε» την τύχη του αγώνα από το πρώτο 45λεπτο, χρονικό σημείο το οποίο έκλεισε προηγούμενη στο σκορ με 3-0!

Ευχάριστη έκπληξη ο φετινός Πυλαριακός, κάτι που μόνο τυχαία δεν συμβαίνει, αφού στην ομάδα της Πυλάρου γίνεται σημαντική δουλειά, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και το τεχνικό team.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Κ. Νικολοβιένη από τον Αλ. Κουρκουμέλη στην περιοχή.

Εκτελεί εύστοχα ο Π. Μπαλάσκας και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντούκα για το 0-1.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι θα πετύχουν και το 0-2 με ωραία κεφαλιά στο β’ δοκάρι του Γονατά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Νικολοβιένη.

Στο 43’ ο Γονατάς θα βγει στην κόντρα και θα πλασάρει τον Ντούκα, ο οποίος αποκρούει προσωρινά, η μπάλα καταλήγει στον Π. Μπαλάσκα και ο τελευταίος με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-3, που ήταν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και ουσιαστικά κλειδώνει μια σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Στο 44’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με «δέκα» αφού ο Αλ. Κουρκουμέλης θα δει κόκκινη κάρτα για φάουλ σε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Έτσι το πρώτο μισό του παιχνιδιού στη Σκάλα θα ολοκληρωθεί με τον Πυλαριακό μπροστά στο σκορ 0-3 και φυσικά με σχεδόν εξασφαλισμένη μια μεγάλη νίκη.

Στην επανάληψη είχαν να διαχειριστούν αυτό το 0-3, αλλά και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, έπαιξαν συντηρητικά με αποτέλεσμα, αν και με δέκα οι γηπεδούχοι να ανεβάσουν ρυθμό και να χάσουν κάποιες ευκαιρίες.

Όμως, αυτοί που θα σκοράρουν και πάλι θα είναι οι «κυανέρυθροι» αφού θα πετύχουν στο 84’ το 0-4 με τον Σπ. Αλυσανδράτο που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή και ενώ ο Ντούκας δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, με κοντινό πλασέ θα την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα.

Σπουδαία νίκη για τον Πυλαριακό απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του. Μια νίκη που τον φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πρέπει να κοιτάξουν τι φταίει και να το διορθώσουν άμεσα, προκειμένου να μην χαθεί και ο στόχος ενός καλού πλασαρίσματος.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα σουτ του Saliaj στο κάθετο δοκάρι του Ντούκα.

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Στέλλος (φίλαθλος).

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Ντούκας Π.,  Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Χασάι, Xhelaj (65’ Xhelaj Α.), Κόμητας (75’ Ντούκας Ι.), Κουρκουμέλης Σπ. (λ.τ. 50’ Στάβερης), Κουρκουμέλης Χ., Ρραπάι, Παγουλάτος (75’ Μικελάτος), Ζαπάντης (46’ Αναγνώστης).

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς Δ., Τουλιάτος Στ.,  Μανωλάτος, Βασιλόπουλος (70’ Γρηγοράτος), Μπασδέκης, Μπαλάσκας Π. (60’ Καραντινός – Νεόφυτος), Γονατάς (70’ Αλυσανδράτος Σπ.), Γιαννάτος (20 λ.τ. Κλειτογιάννης), Νικολοβιένης Κ., Σταμούλης, Saliaj.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου