Σάββατο, Φεβρουαρίου 19

Η Βράβευση του νεαρού αθλητή σφαιροβολίας Δ. Αντωνάτου από το Δ.Σ. Αργοστολίου (βίντεο - εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Αργοστολίου η τελετή βράβευσης, έτσι όπως οφείλει να κάνει η πολιτεία σε Δημότες της που διακρίνονται οπουδήποτε, του νεαρού 15χρονου Αργοστολιώτη σφαιροβόλου Δημήτρη Αντωνάτου, ο οποίος με σκληρή δουλειά, απόλυτα προσγειωμένος, με τη βοήθεια της οικογένειας και των προπονητών του, έχει κάνει τον κόσμο του στίβου και ιδιαίτερα της σφαιροβολίας να παραμιλάει.

Σήμερα βραβεύθηκε η μεγάλη προσπάθεια του «μικρού», ο οποίος με τα κατορθώματα του έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα και φυσικά τα νησιά μας. 

Αύριο ίσως να χειροκροτήσουμε κάποιους άλλους αθλητές σαν τον Δημήτρη, αρκεί να υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές και ευτυχώς από όσα είπε ο Δήμαρχος κ. Θ. Μιχαλάτος στην ομιλία του, έρχονται καλές μέρες με έργα που θα αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες και πλέον ο αθλητισμός και η νεολαία θα μπορέσουν να βρουν τον δρόμο που τους αξίζει και να αθληθούν με σοβαρές συνθήκες.

Μίλησαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο οποίος συνεχάρη τον αθλητή για το ήθος και τις επιτυχίες του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες των προπονητών και της οικογένειας του Δημήτρη.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν, ο βουλευτής κ. Παν. Καππάτος, οι επικεφαλής των παρατάξεων και η πολύ σεμνή αυτή τελετή έκλεισε με την παράδοση τιμητικής πλακέτας στο αθλητή από τον Δήμαρχο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, ο οποίος ανέφερε: ……«βρισκόμαστε εδώ να δηλώσουμε την υπερηφάνεια μας για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο Δημήτρης και να δηλώσουμε την στήριξη μας στον αθλητή».

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση μίλησαν εκτός από τον αθλητή, ο πατέρας – προπονητής του Γ. Αντωνάτος και ο προπονητής της Γ.Ε.Κ. κ. Νίκος Μεταξάς.

Συγχαρητήρια στον Δήμο Αργοστολίου για αυτή την ωραία πρωτοβουλία και την τιμητική εκδήλωση, όπως και στον Δημήτρη, τους προπονητές, αλλά και την οικογένεια του για την προσπάθεια τους!

Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο από την βράβευση του Δ. Αντωνάτου




























































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου