Κυριακή, Αυγούστου 28

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ν.Ε.Ο.Λ.

Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ανδρικής ομάδας του ΝΕΟΛ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τα μέλη της Διοίκησης καλωσόρισαν τον νέο προπονητή της ομάδας, Θανάση Κασαπίδη, καθώς και τους νέους παίκτες, ενώ έδωσαν τις ευχές τους για μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΝΕΟΛ, Βαγγέλης Βολτέρας ο οποίος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία στο προπονητικό τιμ και τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας. 

Για όλους εμάς, είναι μεγάλη χαρά και τιμή το γεγονός ότι η ομάδα μας βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Β' Εθνική κατηγορία. Και αυτή την αγωνιστική σεζόν, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

Τις επόμενες ημέρες, οι αθλητές του ΝΕΟΛ θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Επιπλέον, η φετινή προσπάθεια θα έχει στο σύνολο της μια νέα, διαφορετική οργάνωση και στα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών. 

Έτσι, προσδοκούμε το Σωματείο μας να προσφέρει περισσότερα στα νέα παιδιά και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία της Κεφαλονιάς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου