Δευτέρα, Ιουλίου 2

24ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 24ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Σήμερα το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου έπεσε η αυλαία του «24ου Φεστιβάλ γυμναστική για όλους».
Η παρουσία των τμημάτων ήταν εντυπωσιακή και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Κλειστό Γυμναστήριο.
Σύντομο χαιρετισμό απύφθηνε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Στ. Μπασιαρδής καθώς και ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Αγγ. Κωνσταντάκης.
Ξεχωριστό τόνο έδωσε το Βουλγαρικό τμήμα τραμπολίνο με τους νεαρούς αθλητές να μαγεύουν το κοινό με τις υπέρογες φιγούρες τους πάνω στο τραμπολίνο.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιπερειάρχης κ. Σ. Κουρής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ε. Κεκάτος και Σπ. Ματιάτος, η Δ.Σ. κ. Μαρ. Κουνάδη ο πρόεδρος της Βουγαρικής Ομοσπονδίας τραμπολίνο και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Α.Γ.Σ. Επτανήσων.
Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή της γυμνάστριας του Συλλόγου κ. Ελ. Δαρδαμάνη που έκανε μια εκπληκτική παρουσίαση των προγραμμάτων χαρίζοντας μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.
Στο τέλος έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές διακρίσεις και ανανεώθηκε το νέο ραντεβού του χρόνου στον ίδιο χώρο με την διεξαγωγή του 25ου τουρνουά.
Εμείς να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους διοργανωτές για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια τους και να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες στον σύλλογο του Α.Γ.Σ. Επτανήσων και ιδιαίτερα στον Σταύρο και Μποζένα Μπασιαρδή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου