Παρασκευή, Ιουνίου 26

ΦΩΚΑΤΑ 2015 ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΡΜΟ!!!!!!


Πλησιάζει ο πολυαναμενόμενος αγώνας δρόμου στα Φωκάτα μήκους περίπου 5300, τις 4 Ιουλίου, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή που συνδυάζει το χώμα με την άσφαλτο, το φυσικό τοπίο με την γραφικότητα των χωριών στην περιοχή της Λειβαθούς αλλά και τα υπέροχα κεράσματα από τις νοικοκυρές της περιοχής.
Φέτος ο αγώνας, πέρα από το κομμάτι των μικρότερων αποστάσεων για τους λιλιπούτειους φίλους μας, διανθίζεται και από ένα ξεχωριστό λίαν εντυπωσιακό αγωνιστικό γεγονός:  ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΚΟΡΜΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου και έως την διεξαγωγή των απονομών, θα λάβει χώρα διαγωνιστικό γεγονός με ελεύθερη συμμετοχή (όσοι θέλουν δηλώνονται επί τόπου) όπου θα περιλαμβάνει αγώνα με κορμό βάρους 50 κιλών για τους άνδρες και 25 κιλών για τις γυναίκες και αφορά σε πόσες επαναλήψεις από το στήθος έως πάνω από το κεφάλι, μπορούν να φέρουν σε πέρας έκαστος διαγωνιζόμενος μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.
Νικητής και νικήτρια αναδεικνύεται αυτός και αυτή, που θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες επαναλήψεις στον χρόνο αυτό, με τον αντίστοιχο κορμό υπό την επίβλεψη του αρμοδίου γυμναστή Διονύσιου Μεταξά.
Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε ή να παρακολουθήσετε  το θέαμα που δεσμευόμαστε ότι θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και αγωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου