Τετάρτη, Νοεμβρίου 25

Ολοκληρώνοντας το Σουλάτσο μας στο Κρανιπάτι


O 2ος ορεινός αγώνας στην Κεφαλονιά, με το όνομα «Σουλάτσο στο Κρανηπάτι»  που έλαβε χώρα την Κυριακή 14/12/2014, σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΔΗΚΕ και το καφέ Σουλάτσο και περιελάμβανε σύνθετα δρομικά γεγονότα για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς, περιπατητές, ενήλικες και παιδιά, στέφθηκε με ανέλπιστη επιτυχία καθώς τόσο οι συμμετοχές υπερέβησαν τις προσδοκίες μας, όσο και ο καιρός στάθηκε αρωγός και σύμμαχος στο εγχείρημά μας.
Ενημερώνουμε όσους δεν το γνωρίζουν ήδη από το 1Ο «ΣΟΥΛΆΤΣΟ» μας, ότι ο αγώνας αυτός συνιστά μια ιδέα των μελών του συλλόγου μας κου Λούκα Διονύσιου και Λαμπίρη Γεράσιμου, οι οποίοι φέτος κυριολεκτικά ταλαιπωρήθηκαν προσπαθώντας να σημάνουν σχεδόν πέτρα πέτρα τις 2 διαδρομές πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.
Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στην προσπάθειά μας επιτρέποντας στους αθλητές και παραβρισκόμενους να απολαύσουν την διοργάνωση χωρίς απρόοπτα.
Οι διαδρομές αγαπημένες και γνώριμες πλέον σε όλες, με μια μικρή επέκταση για την μεγάλη διαδρομή,  προσκάλεσαν τους θηρευτές της δρομικής περιπέτειας αλλά και τους λάτρεις του φυσικού τοπίου σε ένα ειδυλλιακό ταξίδι-δοκιμασία άθλησης, αναζήτησης και ψυχαγωγίας.
Ευχαριστούμε  όλους όσους περπάτησαν ή έτρεξαν, αγωνίστηκαν και διασκέδασαν στηρίζοντας μας τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε συντηρώντας τους στόχους μας ή δημιουργώντας καινούργιους προς όφελος του τόπου και των συμπολιτών μας.
Ειδικότερα ευχαριστούμε:
·         Τον μεγάλο χορηγό του αγώνα μας την καφετέρια «Σουλάτσο» που συνέβαλλε πάλι όπως και πέρυσι στην κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των εξόδων της διοργάνωσης και χωρίς την βοήθεια του οποίου δεν θα ήταν εφικτό να οργανωθεί ο αγώνας μας.
. Την ΚΕΔΙΚΕ και προσωπικά τον Άγγελο Κωσταντάκη  συνδιοργανωτή με μεγάλη προσφορά σε κάθε αγώνα του συλλόγου μας.
    ·         Την Ένωση Ξενοδοχών Κεφαλληνίας και το ξενοδοχείο Mirabel  που πάντα στέκεται δίπλα μας και ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας για φιλοξενία ή οικονομικές διευκολύνσεις στους αθλητές.
·         Τον  Πέτρο Βιτωράτο που έδωσε και φέτος όπως και στον πρώτο αγώνα μας, την ευκαιρία στους νικητές των αγώνων να γευτούν κρασιά παραγωγής του.
·         Την CREPA LAND, που μας συντρόφευσε γευστικά. με τις εκλεκτές κρέπες της.
·         Τον κο Σακαλή με τους νοσηλευτές και της νοσηλεύτριες του, που μας κάλυψαν στα θέματα πρώτων βοηθειών.
·         Την  Δ/νση Αστυνομίας Κεφαλληνίας και την Τροχαία για την μέριμνα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
·         Την KEFALONIAN LINES για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια των αθλητών εκτός νησιού και γενικά για την πάγια στήριξή της.
·         Την Αγγέλικα Καραμπάτου, τον Ηλία τον Ζαπάντη, η Διονυσία Λαμπίρη, τη Σοφία Σέρρα, τη Σουζάνα Καρανίκα  και την Ευτυχία Δρακονταειδή για τα εξαιρετικά γλυκά που πρόσφεραν στους δρομείς.
·         Τα γυμναστήρια «Genesis» και «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ» που συμμετείχαν μαζικά με τους αθλητές τους.
·         Την ομάδα των Άγγλων του νησιών μας για την παρουσία τους και την συνδρομή τους στην κάλυψη των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας Chris Philips για την ενημέρωση και τον συντονισμό τους, καθώς και την Άντζυ Σέρρα, τον Διονύση Τσιγάντε, την Σόνια Αλεξανδράτου, τον Άγγελο Στρατή, τον Ανδρέα των Γνεσούλη, τον Μηνά Πεφάνη για την παρουσία τους στους σταθμούς και την καθοδήγηση των δρομέων
·         Την Κωστούλα Ψάρρου για την συνδρομή της σε όλα τα διαδικαστικά του αγώνα, που αφορούσαν στα έπαθλα και τους παράλληλους αγώνες των παιδιών καθώς και την Θεανώ Τζουγανάτου για το σύνολο της προσφοράς της στα αγωνιστικά δρώμενα της εκδήλωσης.
·         Τον Παρίση Κουλουμπή του Ανδρέα για την συνδρομή του στην τοποθέτηση πινακίδων στην διαδρομή.
·         Τον Τσιμάρα Γεράσιμο και την σύζυγό του Βασιλική για τις οδηγίες τους και την συνδρομή τους στην ενημέρωση των σχολείων για τον αγώνα.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές μας διότι χωρίς την παρουσία και την συνεισφορά τους δεν θα υπήρχε δυνατότητα ολοκλήρωσης της προσπάθειάς μας.
·         Τον ορειβατικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, τον πρόεδρο και τα μέλη αυτού που είτε βοήθησαν στην διοργάνωση είτε συμμετείχαν ως δρομείς
·         Τον Παναγή-Άγγελο  Μαζαράκη για το δημιουργικό της αφίσας και του αγώνα.
·         Όλα τα ΜΜΕ έντυπα ηλεκτρονικά και ραδιοωνικά που στήριξαν την προσπάθεια μας
Ζητούμε συγνώμη από τους επισήμους που δεν  προέβημεν σε επίσημη πρόσκλησή τους θεωρώντας ότι με τα γεγονότα των σεισμών στην γειτονική Λευκάδα θα βρίσκονται σε φόρτο εργασίας λίαν σημαντικότερο του αγώνα μας.
Και κυρίως ευχαριστούμε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, αθλητές και μη, που ήρθατε στον αγώνα μας προκειμένου να τρέξετε, να περπατήσετε ή να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας.
Ζητούμε συγνώμη για ότι παραλείψαμε ή δεν προβλέψαμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου για το 3ο Σουλάτσο στο Κρανιπάτι όπου ευελπιστούμε να επανέλθουμε ανανεωμένοι  και περισσότερο αποτελεσματικοί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου