Παρασκευή, Νοεμβρίου 20

O ΑΣΚ καλωσορίζει τον προπονητή κ. Ανδρέα Κολυρόπουλο


Κολλυρόπουλος αντί Παπαδάτου στην Κεφαλονιά
Φώτο από http://www.pelop.gr/
Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, ανακοινώνει την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Ανδρέα Κολυρόπουλου, ως head coach της ανδρικής μας ομάδας.
Ο κ. Ανδρέας Κολυρόπουλος, έχει μία σημαντική πορεία στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η και η πρόσληψή του θα βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα που θα προσπαθήσει να κάνει η ανδρική ομάδα την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» κόντρα στην Αγυιά, οπότε και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο.
Φυσικά και τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, έχουν αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.
Πιο αναλυτικά οι Παίδες με προπονητή τον Γιάννη Βουργίδη, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στο Αργοστόλι τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Στη 1 μ.μ., σειρά θα πάρουν οι Έφηβοι που με προπονητή τον Μανώλη Δούλια θα υποδεχθούν στο Αργοστόλι τον Ήφαιστο Αχιλλέα.
Ντεμπούτο οι Παμπαίδες
Το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η, θα κάνουν στην Πάτρα οι παμπαίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στη 1 μ.μ. την Απολλωνιάδα.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Πάνος Ματιάτος, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει στην Πάτρα ο έφορος Γιώργος Γιαννάτος.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στην προεπιλογή της ΕΣΚΑ-Η για τις Εθνικές ομάδες τρεις αθλητές από τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ γεννημένοι τις χρονιές από 2001 έως 2003.
Πρόκειται για τους αθλητές, Λύσανδρο Καββαδία, Στέφανο Πανταζή και Γρηγόρη Λιτσάι.
Τα παιδιά άφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, ειδικά όσον αφορά  στα σωματικά τους προσόντα, τα οποία ήταν σαφώς ανώτερα.
Υπεύθυνοι προπονητές οι  ομοσπονδιακοί από Βαρθολομαίος Κιτσούκαλης και Κωνσταντίνος Ζωγόπουλος.
Από τον ΑΣΚ, τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής Πάνος Ματιάτος.
Πλέον και τους τρεις αθλητές τους κατέγραψαν, θα παρακολουθούν στενά την μπασκετική πρόοδό τους και είναι σίγουρο πως θα τους ξανακαλέσουν προσεχώς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου