Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

Τεχνικές οδηγίες γύρας και 10 Km 2/10/2016


Οι αριθμοί όλων των αγώνων παραλαμβάνονται στο θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ» ώρα 17.00-20.00 το Σαββάτο. Την Κυριακή πρωί λόγω πιέσεως  χρόνου θα δοθούν περιορισμένοι αριθμοί στην αφετηρία καθώς ο αγώνας των 32 και των 10 κμ που έχουν κοινή αφετηρία ξεκινούν αμέσως. Υπενθυμίζεται ότι όλοι εγγράφονται στο λινκ των 32 και αυτοί που συμμετέχουν στα 10 κμ.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Στον αγώνα θα υπάρχουν 8 σταθμοί ανά τρία χιλιόμετρα έκαστος ξεκινώντας από το 6ο κμ όπου θα προσφέρονται νερά παντού, ισοτονικά στο 9ο, στο 18ο  και στο 27ο  χιλιόμετρο και κόκα-κόλα και μπανάνες στο 15ο  και στο 24ο. Στην αφετηρία θα υπάρχουν νερά το ίδιο και στον τερματισμό όπου εκεί θα διατίθενται σοκολάτες χυμοί και νερά.
Το 10άρι ολοκληρώνεται στο τέλος της ακτογραμμής στο λιβάδι όπου θα υπάρχει αναγνωριστική σηματοδότηση και μπουφές για τους τερματίζοντες.
ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Θα υπάρχει όχημα στην αφετηρία που θα μεταφέρει τον ιματισμό των δρομέων των 10 κμ στον τερματισμό του αγωνίσματος. Δεύτερο όχημα θα μεταφέρει τα πράγματα των δρομέων των 32κμ στον τερματισμό στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.
Μεταφορές
Διατίθεται λεωφορείο για τις μεταφορές των δρομέων, μετά το τέλος του αγωνίσματος, από τα δέκα χιλιόμετρα έως την πλατεία που θα γίνουν οι απονομές. Θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση των τερματισμών.
Η μετάβαση με το φέρυ των 7.30 προς Ληξούρι είναι δωρεάν για τους δρομείς και τους συνεργάτες του αγώνα με την επίδειξη του αριθμού τους.
50% έκπτωση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τους εγγεγραμμένους αθλητές που μεταβαίνουν με την KEFALONIANLINES, μετά από αποστολή των δεδομένων της μετακίνησής τους (ημέρα, ονοματεπώνυμο, αριθμός ΙΧ) στο vsamoli@yahoo.gr εγκαίρως ήτοι τουλάχιστον 3μέρες προ του αγώνα.
50% έκπτωση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τους εγγεγραμμένους αθλητές που μεταβαίνουν με την WESTFERRIES (Νυδρί), μετά από αποστολή των δεδομένων της μετακίνησής τους (ημέρα, ονοματεπώνυμο, αριθμός ΙΧ) στο vsamoli@yahoo.gr εγκαίρως ήτοι τουλάχιστον 3μέρες προ του αγώνα.
50% για αφίξεις μέσω ΚΤΕΛ (η έκπτωση αφορά μόνο στο λεωφορείο όχι στα ακτοπλοϊκά), που αν ταξιδεύουν χωρίς όχημα θα πρέπει να ρυθμίσουμε εμείς το 50% με το πλοίο μετά από αποστολή των δεδομένων της μετακίνησής τους (ημέρα, ονοματεπώνυμο,) στο vsamoli@yahoo.gr εγκαίρως ήτοι τουλάχιστον 3μέρες προ του αγώνα.
ΠΑΣΤΑ ΠΑΡΤΥ
Για τους εγγεγραμμένους αθλητές στο ξενοδοχείο MIRABEL, με επίδειξη του αριθμού τους μετά το πέρας της παράδοσης αριθμών ώρα 20.00
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αθλητές όλοι απαραιτήτως, με την παραλαβή του αριθμού τους  υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση καθώς φέρουν την πλήρη ευθύνη για ότι τυχόν προκύψει κατά τον αγώνα. Στα 32 χιλιόμετρα απαγορεύεται η συμμετοχή δρομέων κάτω των 15 ετών, ενώ από 15-18 συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.
Στα δέκα χιλιόμετρα η συμμετοχή είναι ελεύθερη και για μικρότερες των 15 ετών ηλικίες πάντα με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.
Σήμανση
Η σήμανση είναι ανά 1 κμ  ευκρινής στα δεξιά της δρομικής πορείας. Οι σταθμοί είναι ανά 3 κμ ξεκινώντας από το έκτο, ενώ μπορεί να απέχουν κάποια μέτρα από την αντίστοιχη χιλιομετρική ένδειξη για λόγους καλύτερης διαχείρισης του χώρου τοποθέτησής τους. 
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ-ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Θα υπάρχει το Σώμα των Σαμαρειτών και γιατρός. Ενώ θα υπάρχουν περιπολίες και «σκούπα» για τυχόν προβλήματα στην διαδρομή, ο αριθμός δε φέρει τηλ. ανάγκης.
ΕΠΑΘΛΑ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
32 ΚΜ: Ανδρών: έως 18, 18-30, 31-35, 36-40, 41-45, 46-50, 51-55,56-60, 61-70, 71+ετών, Γυναικών:έως 30, 31-40, 41+ ετών και γενική κατάταξη ανδρών & γυναικών, η οποία θα εξαιρεθεί από τις κατηγορίες
Γενική κατάταξη για το δεκάρι, (3 πρώτοι και 3 πρώτες).
Μετάλλιο χυτό, βαρύτιμο, ανάγλυφο, για τους συμμετέχοντες στα 32κμ, με τον τερματισμό τους
Μετάλλιο απλό για τα 10κμ, με τον τερματισμό τους.
Μετάλλιο βαρύτιμο στους τρεις πρώτους νικητές των κατηγοριών των 32κμ και της γενικής κατάταξης στα 10 κμ και κύπελλο στον 1ο κάθε κατηγορίας.
Ενώ οι 3 πρώτοι/πρώτες της γενικής κατάταξης στην γύρα λαμβάνουν κύπελλο.
Προσοχή: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΡΟΧΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου