Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25

Αποχώρηση "βόμβα" από τον Α.Ο. Σάμης


Ένας από τους καλύτερους και πετυχημένους παράγοντες, αλλά και τα καλύτερα παιδιά του τοπικού ποδοσφαίρου δεν θα είναι στη συνέχεια, πρόεδρος στην ομάδα του Α.Ο. Σάμης, ούτε και στο νέο Δ.Σ..
Ο Γιώργος Πολυχρονάτος, τέως πλέον πρόεδρος, αφού δεν έθεσε υποψηφιότητα στις πρόσφατες του Συλλόγου, με μια δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο F/B  αναφέρει τα εξής.
«Από σήμερα έπαψα να είμαι πλέον πρόεδρος στην ομάδα μας, τον Α.Ο. Σάμης. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς που βοήθησαν, τόσα χρόνια να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα, για αυτή.
Θέλω, επίσης, να συγχαρώ την καινούρια διοίκηση και να της ευχηθώ καλή δύναμη στο έργο που ανέλαβε.
Πρέπει να τονίσω ότι η ομάδα μας, πρέπει και αξίζει το καλύτερο και πρέπει για αυτό να προσπαθούμε, όλοι αδιάλειπτα.
Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω το πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας, που είναι οι αθλητές της, από τον πιο μικρό των Ακαδημιών μέχρι τον πιο μεγάλο της ανδρικής ομάδας.
Τα παιδιά αυτά είναι ο λόγος που με έκαναν, κοντά στα είκοσι χρόνια, να βρίσκομαι εδώ και να δίνω ότι μπορούσα για το καλό της ομάδας.
Το αξίζουν πραγματικά  γιατί αυτά τα παιδιά είναι τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια μου…. 
Σας ευχαριστώ όλους
Με τιμή
Γ. Πολυχρονάτος»
Εμείς να ευχηθούμε στον φίλο τον Γιώργο κάθε επιτυχία σε ότι θα κάνει από εδώ και πέρα και σίγουρα θα μας λείψει. Άνθρωποι σαν τον Γιώργο είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό στο νησί μας και ελπίζουμε αργότερα να τον ξαναδούμε στην ίδια και πάλι στη θέση του προέδρου.
Στο νέο πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Ρασσιά επιτυχία στο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου