Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / CoachBasketball


Η συνέντευξη τύπου αντί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2016 στις 12:00 στο Antico Del Corco Cafe Λιθοστρώτου 07 Αργοστόλι Κεφαλληνίας.
Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού Πειραιώς διαθέτουν προς δημοπράτηση (τιμή εκκίνησης 120 ευρώ) - ( τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αντικατασταθούν με τρόφιμα μακράς διάρκειας) την φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς με το όνομα του αρχηγού της Β. ΣΠΑΝΟΥΛΗ με τις υπογραφές όλων των παικτών της.
Η συγκεκριμένη φανέλα θα βρίσκεται στο Antico Del Corco Cafe. Στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα θα γίνει "νοκ άουτ" παιχνίδι βολών μεταξύ αθλητών (ηλικίας 08-10 και 11-13).
Κάθε ακαδημία του νησιού της Κεφαλλονιάς μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι ή και παιδιά εκτός ακαδημιών.
Σύνολο παιδιών 30. Ο νικητής θα κερδίσει από μια μπάλα με το λογότυπο του Ολυμπιακού Πειραιώς, επίσης θα έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί με τον τίμιο γίγαντα του Ελληνικού Μπάσκετ κ. Αργύρη Καμπούρη.
Δηλώσεις συμμετοχής στο κόουτς Αντωνάτο (Κεφαλληνιακός). Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κεφαλλονιάς. Εμείς ως η κορυφαία σελίδα προπονητής στην Ελλάδα ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο που μας επέτρεψε να μαζέψουμε τρόφιμα μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας.
Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα καλυφθεί από το Αθλητικό Τμήμα της ΕΤ1 με τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Γιαννόπουλο Νικόλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου