Κυριακή, Απριλίου 7

Νίκησε και ελπίζει η Έρυσσος 2-1 τον Εθνοφρουρό


Με νίκη και ελπίδες για την άνοδο της στην Α’ κατηγορία, συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Ερύσσου, όπου σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο επικράτησε του ουραγού Εθνοφρουρού με σκορ 2-1.
Έτσι, μείωσε την διαφορά της από τους πρωτοπόρους Πυλαριακό – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στους -3 βαθμούς και στα δύο επόμενα παιχνίδια θα παλέψει να τα περάσει νικηφόρα προκειμένου να γράψει ιστορία, κερδίζοντας την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία, για πρώτη φορά από την ίδρυση της το 1996!
Η ομάδα από την Βόρεια Κεφαλονιά ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή της μπάλας και εν τέλει πήρε μια δίκαιη νίκη. Μια νίκη που της δίνει ανάσα και δικαίωμα να ελπίζει για τη συνέχεια, όπου με δύο νίκες σε δύο παιχνίδια κερδίζει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.
Σίγουρα έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με δυο εκτός έδρας παιχνίδια, απέναντι στους πρωτοπόρους Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στις Κεραμειές και Πυλαριακό στον Καραβόμυλο. Ουσιαστικά όμως τα παίζει όλα για όλα την επόμενη αγωνιστική.
Ο Εθνοφρουρός προσπάθησε και σε αυτό το παιχνίδι, έβαλε την μπάλα κάτω και με σωστή κυκλοφορία προσπάθησε να πάρει κάτι, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε, αφού ούτε σήμερα ήρθε η πρώτη και ιστορική του νίκη στη σειρά, με αποτέλεσμα να χαθεί και μαθητικά οποιαδήποτε πιθανότητα διατηρούσε για άνοδο.
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν στο 4’ και 11’ με δυο σουτ όμως του Παπά Γρ. να μην βρίσκουν στόχο.
Στο 20’ ο Ν. Καββαδίας θα αποκρούσει το σουτ του Χατζή.
Ένα νέο σουτ του Παπά Γρ. στο 24’ θα στείλει και πάλι την μπάλα άουτ.
Και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0 με τον Πετρόπουλο να φεύγει στην κόντρα και να σουτάρει στην δεξιά γωνία του Μενεγάτου.
Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι στο 42’, αφού το σουτ του Χατζή θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στη συμβολή των δοκαριών του Καββαδία.
Με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους θα αποχωρήσουν οι δύο ομάδες για το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο και στο 54’ ο Sula θα κάνει το σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Καμπανού.
Στο 59’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Παπάς Γρ. που θα είναι εύστοχος και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι δεν θα τα βάλουν κάτω και στο 61’ θα μειώσουν στο 2-1 ξαναμπαίνοντας στο παιχνίδι με κοντινό πλασέ του Γ. Κοσμετάτου.
Ένα σουτ του Sula στο 62’ θα στείλει την μπάλα άουτ.
Την ίδια τύχη θα έχει και η κεφαλιά του Βασιλάτου στο 72’
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κες Δ. Ρηγοπούλου και Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Πάπα Α., Ρεπούσης, Βαλσαμής, Πετρόπουλος (60’ Σπυρόπουλος), Παπαλεξάτος (65’ Πατρίκιος), Βασιλάτος Καππάτος Σ., Sula, Κοψίνης, Παπάς Γρ. (70’ Rexha).
Εθνοφρουρός: (-), Μενεγάτος (46’ Καμπανός), Μαμασούλας, Μιχαλάτος Ν. (48’ Χατζηνικολάου), Μινέτος, Τζωρτζάτος, Σέρρας, Κοσμετάτος Γ. (75’ Τουλουμενίδης), Δανελάτος, Τσουραμάνης, Χατζής, Γασπαρινάτος.
** Οι φώτο είναι από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου