Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Το πάνω χέρι οι Πρόννοι για πρόκριση στου "8".... 4-0 τον Οδυσσέα Ιθάκης

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου ανάμεσα σε Α.Ο. Πρόννων - Οδυσσέα Ιθάκης, σήμερα Σάββατο 14/10 στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Σκάλας, άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι θα σπάσουν το ρόδι, αφού θα πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν με σκορ 4-0 και παράλληλα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, βάζοντας βάσεις για 8αδα.

Οι φιλοξενούμενοι, που παρουσιάστηκαν στην Σκάλα με πολλές απουσίες και έντεκα μόλις παίκτες, μετρούν ισάριθμες ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στον όμιλο και πλέον δυσκολεύουν αρκετά τον στόχο της πρόκρισης.

Και σήμερα προσπάθησαν για το καλύτερο, είχαν δυο -τρεις καλές στιγμές να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλές επιλογές, έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και έφτασαν σε μια εύκολη, όσο και δίκαιη νίκη.

Συμπερασματικά τώρα, στο Δημοτικό Σκάλας παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, από το οποίο οι γηπεδούχοι βγήκαν κερδισμένοι, τόσο από τη πρώτη τους νίκη, όσο και την απόδοση τους.

Τα γκολ του αγώνα

Με ένα εντυπωσιακά απ' ευθείας εκτελεσμένο φάουλ, έξω από την περιοχή του Κ. Ζαπάντη, ο οποίος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο αριστερό "Γ" της εστίας του Γαϊλά, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του 1-0.

Στο 43' μάλιστα θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση του Κωνσταντόπουλου, μέσα από την περιοχή, στη σέντρα από δεξιά του Ζαπάντη, σημειώνοντας με αυτό τον υπέροχο τρόπο το 2-0 των γηπεδούχων!

Με το 2-0 για την ομάδα του Κ. Στάβερη, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι θα έχουν την υπεροχή και στο 48' σε μια ίδια φάση με το 1-0, θα κλειδώσουν μια πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη της σεζόν. Αυτή την φορά το απ' ευθείας φάουλ εκτελείται από τον Κωνσταντόπουλο και η κατάληξη της μπάλας στα δίχτυα του Γαϊλά για το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι!

Στο 67' θα έρθει και το 4-0 με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Κατσιλίδη, μετά από τη σέντρα του Ζαπάντη από δεξιά. 

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού για να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Μια νίκη συγκομιδής των πολύτιμων 3 βαθμών, αλλά και καλής ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 3Χ3 ήττες και πλέον δύσκολα θα διεκδικήσουν στη συνέχεια πρόκριση στην τελική 8αδα!

Να αναφέρουμε εδώ ότι, οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο 3' και 15' με τον Τσάκο!

Διαιτητής ο κ. Ν. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Χρ. Αβάζαρο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Χ., Ρώσσης, Ρασσιάς (57' Μπάμπης), Κωνσταντόπουλος, Τσάκος (57' Κορκός), Xhelaj (66' Κράσι), Ζαπάντης Κ., Μακρυνώρης (46' Ρραπάι), Ζαπάντης Ε. (46' Κατσιλίδης).

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Γαϊλάς, Μαλιακρίδας Μ., Μωραΐτης, Προσαλέντης Π., Σέλα, Βασιλόπουλος Γ., Καράι, Παΐζης, Shkamaj, , Μήτσουρας.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου