Παρασκευή, Οκτωβρίου 13

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Συνεχίζεται αύριο Σάββατο 14/10/2023 το τοπικό κύπελλο 

με τους 5 αγώνες του προγράμματος

3η αγωνιστική αυτό το Σάββατο 14/10/2023 στο τοπικό κύπελλο, με αγωνιστική δράση στους τρεις ομίλους και τα πέντε προγραμματισμένα παιχνίδια της ημέρας.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο στη φάση των ομίλων, με αρκετά μάλιστα αμφίρροπα παιχνίδια.

Φυσικά ξεχωρίζουν, αυτά μεταξύ των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου Παλληξουριακού - Πυλαριακού στο Ληξούρι, Ευγέρου - Διλινάτων στο Αργοστόλι και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Προόδου Ιθάκης, επίσης στο Αργοστόλι. 

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Δημοτικά Ληξουρίου και Σκάλας θα φιλοξενήσουν τα πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής, μιας και η 3η διεξάγεται τη συγκεκριμένη ημέρα λόγω των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αυτή την αγωνιστική ο Α.Ο. Εικοσιμίας θα κάνει το ρεπό του.


Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

 1ος   Όμιλος


α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 14-10-23   ώρα:11:00

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννων - Π.Α.Ο. Οδυσσέας

Βουτσινάς

'Αγγελος

Αντωνιάδης Ν.

Αβάζαρος Χρ.

2.

Σάββατο 14-10-23   ώρα:16:30

Δημοτικό Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

ΑΟ Παλληξουριακός - ΑΠΣ Πυλαριακός

Κατερέλος

Ελευθέριος

Τοτάκης Χ.

Κομητόπουλος Π.

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 14-10-23  ώρα:16:30  

Δημοτικό Καραβομύλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Καραΐσκος

Απόστολος

Θωμάς Β.

Πλαχούρας Στ.

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 14-10-23   ώρα:11:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Θωμάς

Βασίλης

Τοτάκης Χ.

Καραΐσκος Απ.

2.

Σάββατο 14-10-23   ώρα:16:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Διλινάτων

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Βουτσινάς Α.

Χαρίση Κ.

         

---------------  ***  ---------------

Σάββατο  14/10/2023

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου στο Δημοτικό Σκάλας, το πρωί του Σαββάτου και ώρα 11:00, μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο. Πρόννων και του Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι στο οποίο για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, μιας και το ξεκίνημα τους στη διοργάνωση, κάθε άλλο παρά θετικό είναι και δύο συνεχόμενες ήττες δεν τις λες και λίγες.

Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι, με την ίδια ακριβώς πορεία σίγουρα θέλουν κάτι από αυτό το παιχνίδι για να ελπίζουν σε πρόκριση στην 8αδα!

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από ήττα την προηγούμενη στα Μακρυώτικα από τον τοπικό Πυλαριακό με σκορ 4-0, όπως και οι αντίπαλοι τους στην έδρα τους, από τον περυσινό πρωταθλητή Παλληξουριακό με σκορ 5-0.

Περιμένουμε ανοικτό το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στην πρώτη παρουσία φέτος στην έδρα τους, όπου θα έχουν και τη συμπαράσταση των φίλων τους.

Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης, θα παραταχθεί στη Σκάλα με στόχο τουλάχιστον το "Χ" σε ένα παιχνίδι που δεν έχει να χάσει τίποτα και για αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνη για την ομάδα του Κυρ. Στάβερη.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Χρ. Αβάζαρο.

         

Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι του 3ου ομίλου, ο γηπεδούχος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα φιλοξενήσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση την Πρόοδο Ιθάκης, το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί θα δώσει προτεραιότητα για την 3η ομάδα της 8αδας, από τον συγκεκριμένο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου και με την πλάτη στον τοίχο, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσουν πιθανότητες και μάλιστα αρκετές για την πρόκριση τους στην 8αδα. 

Η ομάδα του Κ. Πίππου, μετά τη μεγάλη εντός έδρα νίκη της επί της Ευγέρου στο Σταυρό με σκορ 3-2, έδειξε ότι μπορεί, κυρίως από την αγωνιστική παρουσία της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να είναι μία από τις τρεις ομάδες του Ομίλου για την κατάκτηση του 3ου εισιτηρίου που οδηγεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Και οι δύο ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική έδειξαν ότι, βρίσκονται σε καλό δρόμο, ικανές να πετύχουν το στόχο τους!

Πιστεύουμε να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με καλό  θέαμα και τις δύο ομάδες, όπως προαναφέραμε ικανές για το αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Απ. Καραΐσκο.

         

Την ίδια ημέρα, απόγευμα πλέον και ώρα 4 και 30 μ.μ., σε παιχνίδι για τον 2ο όμιλο, στο Δημοτικό Καραβομύλου, της 3ης επίσης αγωνιστικής, ο γηπεδούχος Α.Ο. Σάμης πραγματοποιώντας πρεμιέρα στη διοργάνωση, θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Ληξουρίου, σε μία αναμέτρηση που θεωρούμε ότι υπάρχει φαβορί.

Σίγουρα, αυτοί είναι οι δυνατοί γηπεδούχοι, οι οποίοι με προπονητή τον Σπ. Παπαδάτο, θέλουν να κάνουν επιτυχημένη πρεμιέρα στη έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους.

Την περασμένη αγωνιστική το προγραμματισμένο παιχνίδι τους με αντίπαλο την Εικοσιμία είχε αναβληθεί.

Οι φιλοξενούμενοι, μοναδικοί εκπρόσωποι της "μικρής" κατηγορίας, στο ένα παιχνίδι που έχουν δώσει μέχρι τώρα, γνώρισαν την ήττα από την Εικοσιμία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 5-1, ενώ την προηγούμενη είχαν το ρεπό τους. 

Στη Σάμη θα παραταχθούν για το καλύτερο. Κυρίως όμως να αποκτήσουν εμπειρίες τα πολλά νέα παιδιά που αγωνίζονται πλέον στην ομάδα, ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.

Στον Καραβόμυλο, περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και κυρίως χωρίς σκοπιμότητες από τις δύο ομάδες.

Τους γηπεδούχους, καλύτερους να βρίσκονται μπροστά στις προβλέψεις για το τρίποντο και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί, αλλά και για ότι το καλύτερο προκύψει στη συνέχεια.

Έτσι, μπορούμε να ελπίζουμε ότι, θα παρακολουθήσουμε ικανοποιητικό θέαμα και γκολ.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Στ. Πλαχούρα. 

         

Την ίδια ημέρα και ώρα, σε παιχνίδι για τον 1ο όμιλο στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, ο γηπεδούχος Παλληξουριακός, θα φιλοξενήσει τον δυνατό και ισόβαθμο του Πυλαριακό, σε ένα παιχνίδι μεταξύ των πρωτοπόρων του ομίλου, όπου η νίκη λογικά θα βγάλει από νωρίς, την πρώτη ομάδα της "8αδας".

Σίγουρα, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες στη νέα εποχή Τ. Παπαθεοδωρόπουλου - Κ. Καβαλλιεράτου αντίστοιχα, στους πάγκους των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από μία άνετη επικράτηση στην Ιθάκη επί του Οδυσσέα με σκορ 5-0, ενώ και στην πρεμιέρα είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς στην έδρα τους με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων με νίκη και σκορ 3-1. Σε αυτό το παιχνίδι θα επιδιώξουν το τρίτο τους τρίποντο, προκειμένου να τελειώνουν την υπόθεση πρόκριση από νωρίς.

Όμως και οι φιλοξενούμενοι, ισόβαθμοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου με τον αντίπαλο τους, έχουν μέχρι τώρα στα δύο παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί ισάριθμες νίκες. Την περασμένη αγωνιστική 4-0 τον Α.Ο. Πρόννων και στην πρεμιέρα 5-0 στα Μακρυώτικα τον Οδυσσέα Ιθάκης. 

Στόχος τους στο αυριανό παιχνίδι θα είναι να πάρουν κάτι από αυτό, αν και γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας της προσπάθειας τους.

Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, τον πρώτο λόγο έχουν οι "ερυθρόλευκοι" και περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, από δύο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν καλό θέαμα και γκολ.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Τοτάκη και Π. Κομητόπουλο.

         

Την ίδια και πάλι ώρα, με το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας για τον 3ο όμιλο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Ευγέρου - Α.Ο. Διλινάτων ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου και παράλληλα ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης.

Είναι το τοπικό ντέρμπι των Φαρακλοδιλινάδων και σίγουρα μιλάμε για ένα αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο δικαίωμα στο όνειρο της νίκης έχουν και οι δύο ομάδες.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και εκείνο το επιβλητικό 7-0, την επόμενη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν στον Σταυρό της Ιθάκης απέναντι στην Πρόοδο, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα με σκορ 3-2.

Έτσι, το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται πολύ σημαντικό και θα ψάξουν βαθμούς για να έχουνε ήσυχο το κεφάλι τους στη συνέχεια!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επικεφαλής στον 3ο όμιλο με δύο νίκες στα παιχνίδια που προηγήθηκαν στο ίδιο γήπεδο, πρώτα επί της Προόδου Ιθάκης εύκολα 5-0 και στη συνέχεια ήρθε η πιο δύσκολη επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-1 και ανατροπή, θέλουν το τρίποντο για να πετύχουν το 3Χ3 και να "καθαρίσουν" ουσιαστικά την πρόκριση, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Το περιμένουμε δυνατό, άλλωστε ντέρμπι είναι και μάλιστα τοπικό, γεγονός που δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στη μία ή την άλλη ομάδα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και την κ. Κ. Χαρίση.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, ο Α.Ο. Εικοσιμίας, ο οποίος συμμετέχει στον 2ο όμιλο, αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, αφού ο συγκεκριμένος αποτελείται από τρεις ομάδες!


          

Οι βαθμολογίες

 1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2

2

0

0

09 - 00

6

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός

2

2

0

0

08 - 01

6

3.

Α.Ο. Πρόννοι

2

0

0

2

01 - 07

0

4.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης

2

0

0

2

00 - 10

0

         

 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

1

1

0

0

05 - 01

3

2.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

1

0

0

1

01 - 05

0

3.

Α.Ο. Σάμης

-

-

-

-

-

-

         

3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Διλινάτων

2

2

0

0

08 - 01

6

2.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

2

1

0

1

03 - 07

3

3.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

0

1

09 - 03

3

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

2

0

0

2

01 - 10

0

          

Η επόμενη 4η αγωνιστική

(Σαββατοκύριακο  21-22/10/2023)

1ος  Όμιλος  

α-α

Ομάδες

1.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2.

Α.Ο. Πρόννων - Α.Ο. Παλληξουριακός

         

2ος  Όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Εικοσιμίας

2.

Ρεπό: Α.Ο. Σάμης

         

3ος  Όμιλος

α-α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Διλινάτων

2.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου