Σάββατο, Νοεμβρίου 11

Πρεμιέρα με νίκη και ανατροπή για τους Πρόννους 2-1 την Πρόοδο Ιθάκης (Εικόνες)

Το πρωί του Σαββάτου, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής κατηγορίας, η οποία έκανε πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σκάλας το παιχνίδι, ανάμεσα σε Α.Ο. Πρόννων – Πρόοδο Ιθάκης.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και τις δύο ομάδες με αρκετό πάθος να διεκδικούν το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι τελικά, δύσκολα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού η Πρόοδος είχε προηγηθεί από το 20' 0-1, θα πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι, στην επάνοδο τους στο πρωτάθλημα της "μεγάλης" κατηγορίας δεν θα καταφέρουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, παρότι το προσπάθησαν αρκετά, ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό όπου και προηγήθηκαν.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα είναι εκείνοι που θα ανοίξουν το σκορ και θα προηγηθούν 0-1 στο 20' με ωραίο πλασέ του Μαγριπή, μέσα από την περιοχή και πλάγια, μετά την απόκρουση του Παπαβασιλείου στο σουτ των φιλοξενούμενων.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι μπροστά στο φάσμα μιας νέας ήττας, θα ανεβούν επιθετικά και θα πετύχουν αρχικά την ισοφάριση και στο τέλος την ανατροπή.

Φτάσαμε στο 70' όταν οι γηπεδούχοι, μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά του Αλ. Κουρκουμέλη και πλασέ από πλάγια στην κλειστή γωνία του Ν. Πίππου θα πετύχει την ισοφάριση και το 1-1.

Και στο 86' μάλιστα θα πετύχουν την ανατροπή και το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλ. Κουρκουμέλη. Πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Χ. Ηλιόπουλου στην περιοχή στο σουτ του Ρραπάι.

Να αναφέρουμε ότι, στο 80' οι γηπεδούχοι θα έχουν δοκάρι στην προσπάθεια των αμυντικών των φιλοξενούμενων να διώξουν με το κεφάλι την μπάλα.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Σ., Κουρκουμέλης Χ., Ζαπάντης Κ. (25' Θεοδωράτος), Κουρκουμέλης Α., Τσονακαρίδης (52' Ρραπάι), Ρώσσης, Κρασί (52' Στάβερης Κ. - 88' Ζαπάντης Ε.), Μπάμπης, Δημητράτος, Ρασσιάς.

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος Ν., Τσιντήλας Τ. (52' Ντύλια), Bushi (89' Κανέλλος), Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τσάγκας, Ηλιόπουλος Β., Sula, Μαγριπής (85' Πρίφτης), Πολυχρονάκης, Ηλιόπουλος Χ..

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι

































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου