Κυριακή, Νοεμβρίου 5

Εντός έδρας ήττα για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό... 55-64 από τον Πυρσό Πατρών (Εικόνες)

Εμφάνιση με δυο πρόσωπα για την ομάδα του coach Κωστίδη στο σημερινό της παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. με αποτέλεσμα την ήττα από τον πυρσό με σκορ . 

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά, και παίρνοντας ρυθμό από την καλή άμυνα πήραν κεφάλι στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. 

Οι φιλοξενούμενοι σιγά σιγά ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να είναι κοντά στο σκορ στο ημίχρονο. 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στην 3η περίοδο οι παίκτες του Πυρσού ήταν πολύ εύστοχοι και σε συνδυασμό με τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν και τα πολλά λάθη των παικτών του Κεφαλληνιακού κατάφεραν να προσπεράσουν στο σκορ.  

Το ίδιο περίπου σκηνικό υπήρχε και στην τελευταία περίοδο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι του coach Σολωμού να φύγουν από την Κεφαλλονιά με ένα πολύ σημαντικό διπλό. 

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό τμήμα εκτός έδρας την Κυριακή 12/11 με το Σκαγιοπούλειο. 

Επίσης την Κυριακή εκτός έδρα αγώνα έχει και το παιδικό τμήμα απέναντι στον Ηρακλή Πύργου.

Δεκάλεπτα: 19-15, 10-10, 10-20, 16-19

Τελικό σκορ: 55-64

Διαιτητές: Λογοθέτης - Ελ Ανύ

ΑΣ Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης ), Αντωνάτος 23 (3), Δρακονταειδής 2, Γαρμπής 4, Βασιλάτος 5( 1), Τιμοθεάτος 10 (1), Θεοδωράτος 7 (1), Χρηστάτος, Παλημέρης, Παντελειός, Μουίκης, Κουνάδης, Λαμπρογιώτας 4.

ΑΟ Πυρσός Πατρών:(Σολωμός), Τριανταφύλλου 6, Τάγκαλος 11 (1), Κεφαλάς 2, Αντωνόπουλος 5, Κοροβέσης 4, Σκούτας 2, Κούγιας 13 (2), Μακρής, Μουλλαράς 21. 

Εικόνες




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου