Πέμπτη, Φεβρουαρίου 8

"Έκλεισε" θέση στον τελικό από σήμερα και τον 1ο σημερινό ημιτελικό ο Παλληξουριακός 7-0 την Πρόοδος Ιθάκης (Εικόνες)

Σήμερα το πρωί, στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Παλληξουριακός, θα πάρει μία εύκολη νίκη, ουσιαστικά πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Πρόοδο Ιθάκης, αφού το τελικό 7-0 δεν αφήνει περιθώρια για όνειρα, εκτός ενός μεγάλου θαύματος!!

Έτσι, η ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο Σταυρό, θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα!

Οι γηπεδούχοι, καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, από την αρχή θα μπουν δυνατά, θα πιέσουν τους αντιπάλους τους και μόλις στο 1' θα πετύχουν το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι, που λογικά αποχαιρετούν τη διοργάνωση, παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, προσπάθησαν για κάτι καλύτερο από αυτό το 0-7, όμως η δυναμική και η ποιότητα του αντιπάλου τους, δεν το επέτρεψε.

Πάντως, αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα του Κ. Πίππου, η οποία έφτασε μία ανάσα από το μεγάλο τελικό, όμως έπεσε πάνω στην καλύτερη ομάδα του τοπικού και το όνειρο της, επαναλαμβάνουμε φυσιολογικά, σταματάει εδώ!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, όπως προαναφέραμε, θα μπουν δυνατά για να "καθαρίσουν" όσο πιο γρήγορα γίνεται, όχι μόνο τη νίκη, αλλά την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και με το "καλημέρα" θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με πλασέ, μέσα από την περιοχή του Κουκοβίνου, στην εξαιρετική συνεργασία του με τον Γεωργάκη στον άξονα.

Στο 15' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λυκούδη ο Κ. Αντωνάτος θα πιάσει την κεφαλιά, από το ύψος της μικρής περιοχής και θα σημειώσει το 2-0.

Ο Λυκούδης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή στο 23', θα περάσει την μπάλα από την αριστερή πλευρά του τείχους και θα την στείλει στα δίχτυα του Ν. Πίππου για το 3-0.

Αυτό το 3-0 θα είναι το σκορ που χωρίζει τις δύο ομάδες στα πρώτα 45' στον Άγιο Αντώνη.

Στο δεύτερο, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο παρέμεινε η ίδια και εν τέλει τους γηπεδούχους, να πετυχαίνουν ακόμη 4 τέρματα για το θριαμβευτικό τελικό 7-0!

Ο Ηλ. Αντωνάτος στο 53' θα είναι ο σκόρερ του 4-0 με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στη σέντρα από δεξιά του Κουκοβίνου.

Ο Γεωργάκης με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, θα πετύχει το 5-0 με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ, στην πολύ καλή συνεργασία του με το Λυκούδη.

Στο 62' ο Λυκούδης εκτελεί το κόρνερ με πάσα στον Κουκοβίνο, αυτός θα κάνει τη σέντρα στο β' δοκάρι για τον Γεωργάκη και ο τελευταίος θα "σπάσει" στον Κ. Αντωνατο, που θα πετύχει εύκολα το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι και το 6-0 των "ερυθρόλευκων".

Τέλος, μετά από ατομική ενέργεια στο 82', ο Ρεμουντης θα κερδίσει το πέναλτι. 

Την εκτέλεση του οποίου θα αναλάβει να ο ίδιος, ευστοχώντας από τα 11 βήματα για το τελικό 7-0!!

Έτσι, η ρεβάνς στον Σταυρό σε μία εβδομάδα, αποτελεί απλά υποχρέωση των δύο ομάδων και εκεί δόθηκε το νέο ραντεβού, για τον δεύτερο ημιτελικό.

Διαιτητής ο κ. E. Κατερέλος με βοηθούς τον κ. Χρ. Αβάζαρο και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος),Βλάχος, Καράι, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ. (55' Ρεμούντης), Συριάτος (68' Hoxhaj), Xhaxhiaj (68' Γαβαλάς), Αντωνάτος Κ. (68' Γαλανός), Γεωργάκης, Λυκούδης, Μπράτι (68' Ζάβαλης), Πολυδωράτος.

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος Ν., Totaj (55' Πίππος A.), Τσιντήλας Τ. (75' Φιαμπόλης), Μανωλόπουλος, Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, ΠάτερηςΠόρτολος, Βλησμάς, Μαγριπής (75' Πρίφτης), Sula.

Παρακάτω φωτο από το σημερινό παιχνίδι

Τις φώτο μας έστειλε ο φιλος Neil Jackson τον οποίο ευχαριστούμε πολύ



























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου