Κυριακή, Φεβρουαρίου 11

Νικητής στο ντέρμπι ο Α.Ο.Κ.Ι. 2-0 τα Διλινάτα Β' και 3πλή ισοβαθμία στην κορυφή! (Φωτορεπορτάζ)

Ο Α.Ο.Κ.Ι., θα είναι ο νικητής στο σημερινό βραδινό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων Β' με σκορ 2-0 στην 2η νίκη του στη διοργάνωση, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Έτσι, η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας, σε τριπλή ισοβαθμία με τον σημερινό της αντίπαλο και τον Αστέρα Ληξουρίου στους 6 βαθμούς.

Το ντέρμπι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, είχε ρυθμό και καλές στιγμές και τους "μαυρόασπρους" του Αργοστολιού στο τέλος να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Τα γκολ του αγώνα

Ο Δημ. Πολλάτος στο 27' θα είναι ο σκόρερ του 0-1 με κοντινό πλασέ.

Αυτό το 0-1 θα είναι και σκορ πρώτου μισού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49', οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και το δεύτερο τέρμα τους, με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή του Ι. Στρατιώτη για το 0-2.

Πλέον ο Α.Ο.Κ.Ι. μετά από αυτή τη νίκη γίνεται το πρώτο φαβορί για την είσοδο του στα playoffs και το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα, που δίνει η πρωτιά!

Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Μπαζάρογλου Π. και Β. Θωμάς.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Πανούτσος Σ., Βλάχος, Βουτσινάς, Τεργιάκης, Καππάτος Η., Κοκκόσης Κ. (60' Γκορέιρα), Πανούτσος Ι. (90' Τζιντόλι), Κωνσταντάκης (80' Καραντινός), Καρλής (80' Ζαφειράτος), Καππάτος Α., Πράπας.

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Μπάλλας, Κοσμάτος (46' Shametaj), Πολλάτος Γ., Μεσσάρης, Ζούκα, Βλάντι, Πολλάτος Δημ. (83' Βασιλάτος), Πλατανίτης (23' Μπεκίρι), Στρατιώτης (68' Αποστόλου), Μπίντα (68' Σταθάτος).

Παρακάτω φωτο από το σημερινό παιχνίδι




























































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου