Δευτέρα, Φεβρουαρίου 5

Σε θερμό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Αστέρα Ληξουρίου- Σχολής Ολυμπιακού Κεφαλονιάς (Εικόνες)

Σε θερμό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Βοηθητικό γήπεδο Αγίου Αντωνίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστέρα Ληξουρίου- Σχολής Ολυμπιακού Κεφαλονιάς.

Σύσσωμη παρευρέθηκε η Διοίκηση της ομάδας, το προπονητικό τιμ, μέλη, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και όλων των τμημάτων υποδομών, γονείς και ο νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κύριος Βολτέρας Χρήστος, ενώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε ο τεχνικός διευθυντής κος Χαρίτος Χρήστος, μεταφέροντας τηλεφωνικά τις ευχές του.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό από την Πρόεδρο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και την ανταλλαγή ευχών, ακολούθησε η κοπή της πίτας και το μοίρασμα των δώρων στους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί.

Ευχαριστούμε θερμά το ζαχαροπλαστείο "Περφέτο" και τον Μαλλιώρη Αντώνη, τις μαμάδες του Συλλόγου για τις βασιλόπιτες που προσέφεραν και την κυρία Αντωνέλλου Γεωργία και το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων "Lollipop" για την προσφορά των δώρων για τους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί!

Απ όλη την ομάδα, ευχές για καλή χρονιά, με υγεία, χαμόγελα, ευημερία και πρόοδο!

Εκ του ΔΣ

Εικόνες από την κοπή
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου