Σάββατο, Αυγούστου 11

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


ΟΙ «ΟΔΗΓΟΙ» ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
     Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στην ενεργή αγωνιστική δράση των ομάδων του τοπικού ποδοσφαίρου και οι ομάδες συμπληρώνουν τα ρόστερ τους προκειμένου να είναι πανέτοιμες με την έναρξη του κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος της νέας περιόδου.
     Μια σεζόν που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους αφού έγιναν σπουδαίες μεταγραφές, οι ομάδες ενισχύθηκαν, το πρωτάθλημα θα έχει περισσότερους πια αγώνες και όλα αυτά προμηνύοντας ότι επιτέλους θα έχουμε ένα πολύ καλύτερο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα.
     Όμως για να στεφθούν με επιτυχία όλα αυτά χρειάζονται και οι άνθρωποι που θα οδηγήσουν τις ομάδες στην υλοποίηση των στόχων τους και δεν είναι άλλοι από τους προπονητές. Τους «δάσκαλους» που έχουν αμφισβητηθεί κατά καιρούς αλλά χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά και εποικοδομητικά οποιαδήποτε ομάδα.

     Σήμερα λοιπόν θα αναφέρουμε (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ) τους ανθρώπους που οι παράγοντες εμπιστεύθηκαν την τύχη των Σωματείων τους
     Σημαντική παρουσία μεταξύ των άλλων είναι και αυτή του Γιώργου Τόγια που επέστρεψε στο νησί και αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με το τοπικό ποδόσφαιρο σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί και να ανέβει «σκαλοπάτι».
     Παρακολουθώντας τον παρακάτω πίνακα διαπιστώνουμε την απουσία ενός εξαίρετου άνθρωπου και προπονητή του Θόδωρου Βουκελάτου ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η απουσία του κατά την προσωπική μου άποψη αφήνει ένα σημαντικό κενό στο τοπικό μας ποδόσφαιρο (ας ελπίσουμε η απόφαση του αυτή να είναι προσωρινή).
     Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί και σε ποιες ομάδες θα εργασθούν:
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ: Τάκης Φωής
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Δημήτρης Ζησιμάτος
Α.Ο.Κ.Ι.: Γιώργος Τόγιας
Α.Ε.Κ.: Σπύρος Παπαδάτος
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Νίκος Βουτσινάς
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ: Διονύσης Λιονάτος (αναμένεται η απάντηση του)
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.: Κώστας Κουτσουβέλης
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Χρήστος Χαρίτος – Δημήτρης Γαλανός (ακόμη δεν είναι επίσημο αλλά εκεί θα καταλήξουν οι άνθρωποι της ομάδας).  
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ: Βαγγέλης Μιχαλάτος
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.: Στάθης Πόρτολος
     Έτσι λοιπόν είναι η κατάσταση στους «πάγκους» των ομάδων μας και επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι προϊόν του ρεπορτάζ και ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, πράγμα όμως πολύ δύσκολο να συμβεί.
     Το sportsthea εύχεται σε όλους τους παραπάνω και στις ομάδες τους υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους με ιδιαίτερη την ευχή να μας προσφέρουν ποιοτικό και όμορφο θέαμα.
     Προσεχώς θα ακολουθήσει το ίδιο αφιέρωμα και για αυτούς των ομάδων της Β΄κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου