Τετάρτη, Αυγούστου 8

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ...... ΠΟΤΑΜΙΑ O ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ FIFA Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ
   Η εξέλιξη της διεθνούς διαιτησίας ήταν αδύνατον πια να μην επηρεάσει και τον τοπικό χώρο. Έτσι οι αξιολογημένοι διαιτητές μας για τα Εθνικά πρωταθλήματα, Νίκος Βουτσινάς, Παναγής Μολφέτας και Θανάσης Σκαλτσής, έπρεπε παράλληλα με τα ποτάμια ιδρώτα που χύνουν καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου να εναρμονίσουν την προπόνηση τους εν όψει των αγωνιστικών τεστ σε αυτά τα νέα πρότυπα που έχει εφαρμόσει η Ε.Π.Ο. και η επιτροπή διαιτησίας (δοκιμασία FIFA test).
  Έτσι κάθε απόγευμα τι και αν καίει το σύμπαν, τι κι αν η υγρασία είναι αφόρητη, παραμάσχαλα με τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή στον στίβο του γηπέδου εκτελούν κατά γράμμα το επίπονο και πολύ βαρύ για την εποχή ασκησιολόγιο τους!!!!
   Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αναφέρουμε γιατί υπάρχουν και κάποιοι διαιτητές μας που ενδιαφέρονται να έχουν μια καλή πορεία σε μεγαλύτερα από τα τοπικά πρωταθλήματα και προσπαθούν να τα καταφέρουν ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες, όταν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι τους βρίσκονται στην παραλίες και απολαμβάνουν την δροσιά της θάλασσας περιμένοντας την έναρξη της τοπικής ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για να συμμετέχουν, ανεξάρτητα από τον βαθμό ετοιμότητα τους.
   Από την πλευρά μας εμείς να ευχηθούμε σε αυτά τα παιδιά καλή επιτυχία στα αγωνιστικά τεστ που ακολουθούν.
Παρακάτω ακολουθούν φώτο από την προπόνηση τους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου