Πέμπτη, Αυγούστου 9

ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ........ Η "ΤΥΧΗ'" ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ


ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
   Έγινε χθες το βράδυ στα Διλινάτα η προγραμματισμένη από το Δ.Σ. της τοπικής ομάδας η Γ.Σ. με θέμα την συμμετοχή της στο προσεχές πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
   Η παρουσία των φίλων της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη, κάτι που στεναχώρησε τους παράγοντες αφού πρέπι να ληφθεί μια απόφαση, ίσως από τις πιο σημαντικές της ιστορίας της. 
     Αφού συζητήθηκαν τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας συμμετοχής αλλά και η οικονομική κατάσταση του Σωματείου εν καιρώ μεγάλης μάλιστα κρίσης αποφασίστηκε παρά την πολύ καθυστερημένη απόφαση της Ε.Π.Ο. να γίνουν όλες οι απαραίτητες εκείνες ενέργειες ώστε να εξασφαλισθούν πόροι και φυσικά να ζητηθεί η βοήθεια από τους τοπικούς άρχοντες αφού όπως είπαν η άξια εκπροσώπηση της ομάδας είναι υπόθεση όλων και σε καμία περίπτωση να μην πάει η ομάδα μόνο για το "ταξίδι".
     Για τους παραπάνω λόγους συστάθηκε μια επιτροπή αποτελούμενη από μέλη της τοπικής ενότητας Διλινάτων και ανθρώπων της ομάδας οι οποίοι θα συναντηθούν με τους παραπάνω και θα ζητήσουν την δέσμευση τους για οικονομική ενίσχυση.
     Μετά τα παραπάνω φαίνεται ότι δύσκολα (κάτι που απευχόμαστε να γίνει) η Κεφαλονιά θα έχει εκπρόσωπο αυτή την περίοδο στην κατηγορία αυτή!!!!!, εκτός και οι τοπικοί φορείς βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου