Παρασκευή, Ιανουαρίου 25

Εθνική Σάλας: Αρμενία-Ελλάδα 0-5


Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Εθνική Ανδρών Σάλας στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε 5-0 της Αρμενίας στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ και θέλει, πλέον, ένα βαθμό στο τελευταίο της ματς απέναντι στη διοργανώτρια Βουλγαρία (26/1/2013, 18:30) για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπος, ωστόσο η ελληνική ομάδα πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα χάρη στο γκολ του Μουρδουκούτα (18:01). 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ήταν καταιγιστική, καταφέρνοντας να πετύχει άλλα τέσσερα τέρματα μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (Ασημακόπουλος 29:07,Παπαδόπουλος 30:12, Μάνος 33:18 & 34:13)!
Αρχική 5άδα Ελλάδας: Αχής, Κουβαράς, Δελαπόρτας, Μουρδουκούτας, Μάνος
Αρχική 5άδα Αρμενίας: Ακόποφ, Μκιταριάν, Σαχακιάν, Καπουκρανιάν, Ντανιελιάν
«Πετύχαμε τη δεύτερη νίκη μας στο τουρνουά απέναντι σε δυσκολότερο αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εμφανώς ανώτεροι και πήραμε ένα καθαρό αποτέλεσμα. 
Οι παίκτες έκαναν σπουδαία προσπάθεια και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Επιδίωξή μας θα είναι μια ακόμη νίκη στο τελευταίο ματς με τους διοργανωτές. Είμαστε κοντά στην πρόκριση, αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Στέφανου Σοϊλεμέ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου