Τετάρτη, Ιανουαρίου 30

ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Ο ΠΑΓΚΕ

Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-2 













ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ο ΠΑΓΚΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ
Σήμερα 30/01/2013 και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ιθάκης διεξήχθη ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων της Προόδου και του Παγκεφαληνιακού. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις ιδίως από την ομάδα του Παγκεφαλληνιακού που έπιασε πολύ καλή απόδοση και κατάφερε να κερδίσει 0-2 την αγνώριστη Πρόοδο των αρκετών και σημαντικών  απουσιών.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Πάγκε έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του.
Έτσι μόλις στο 7’  μετά από κάθετη πάσα του  Ζαίμι σουτάρει ο Nuredini με τη μπάλα να περνάει πάνω από το αριστερό (Γ) του Τσιντήλα.
Εφτά  λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 14’ ωραία ενέργεια του Τούρλα από αριστερά ο οποίος γυρίζει την μπάλα στην μικρή περιοχή με τον Κουλουμπή να μην μπορεί να πλασάρει από πολύ κοντά.
Συνεχίζοντας ο Παγκεφαλληνιακός να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις στο 33’ έγινε μια εκπληκτική φάση με τον Ζαίμι από δεξιά να σεντράρει να βρίσκει τελείως αμαρκάριστο τον Τούρλα  ο οποίος σουτάρει πολύ δυνατά  από την γραμμή της μικρής περιοχής και  τον Γ. Τσιντήλα που επέστρεψε υγιής και όπως έδειξε πανέτοιμος, να κάνει εκπληκτική επέμβαση και να κρατάει το μηδέν.
 Στο 37’ είναι η σειρά της Προόδου να δημιουργήσει φάση όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της ο Κωστόπουλος σεντράρει από δεξιά με τον τερματοφύλακα του Παγκεφαλληνιακού Κατερέλο να προλαβαίνει και παίρνει ενστικτωδώς την μπάλα μπροστά από τον Πρεβεζιάνο.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 41’ μια κάθετη πάσα στην καρδιά της άμυνας της Προόδου του Κοτίνη,  βγάζει τετ α τετ τον Κουλουμπή  με τον Τσιντήλα όμως να μπλοκάρει το πλασέ του πρώτου.
Η τελευταία και καθοριστική φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 43’ ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Προόδου ο Κουλουμπής δεν δυσκολεύτηκε από  ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Τσιντήλα που πραγματοποιούσε έξοδο και με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του 0-1.   
Στο 59’ θα γίνει η πρώτη και πολύ καλή φάση για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τούρλα να κάνει μια ωραία κούρσα από το κέντρο, να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή εκεί να προσπαθεί να σκάψει την μπάλα πάνω από τον Τσιντήλα που κάνει έξοδο, με τον δεύτερο τελικά να πραγματοποιεί μια ακόμη ωραία επέμβαση.
Κόρνερ για τον Πάγκε στο 61’ με τον Κουλουμπή να πιάνει ωραία κεφαλιά και την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι των γηπεδούχων.
 Στο 63’ μια πολύ ωραία πάσα του Κιοράγι προς τον Βασιλάκη με τον τελευταίο να κάνει ένα πολύ καλό και με προϋποθέσεις  σουτ  και τον Αντωνίου να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα τελευταία στιγμή και να την στέλνει κόρνερ.
Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 68’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν και δεύτερο γκολ (0-2) όταν από πάσα του Ζαίμι, ο Κοτίνης μόνος του πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Προόδου για δεύτερη φορά και τους παίκτες της Προόδου να διαμαρτύρονται πολύ έντονα στον επόπτη ισχυριζόμενοι ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν την πάσα του Ζαίμι.
Στο 85’ μια πολύ ωραία κάθετη πάσα του Βρεττού στην πλάτη της άμυνας του Παγκεφαλληνιακού βγάζει τον Βλασσόπουλο σε ένα μεγάλο τετ α τετ με τον τελευταίο να αστοχεί και να χάνει μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ.
Τέλος στο 89’ ο Τούρλας θα βρεθεί αμαρκάριστος θα κάνει την πάσα στο πέναλτι στον Κοτίνη ο οποίος μόνος με τον Τσιντήλα σουτάρει και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να του λέει «όχι». Στην επαναφορά ο Ζαίμι θα σουτάρει προς την εστία των γηπεδούχων και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει δεύτερη εντυπωσιακή επέμβαση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς κ.κ. Κ. Κιόση και Κωστόπουλο Σερ. 
Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ: Τσιντήλας Γ-Δόριζας Π-Τσιντήλας Τ. (Τόφαλος Α)-Κωστόπουλος Δ-Λαγκαδάς Κ-Πρεβεζιάνος Β. (Βρεττός Α)-Τσάμης Η-Κιοράγι Ρ (Παπαδόπουλος Α)-Βλασσόπουλος Σ-Χάνος Κ-Βασιλάκης Γ   
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΗΝΙΑΚΟΣ:Κατερέλος Ελ-Κουλουμπής Ν-Γασπαρινάτος Γερ-Αντωνίου Ν-Παπαθεοδωρόπουλος Α-Karaj A-Τούρλας Θ-Κοτίνης Δ-Πλατανίτης Π (Καραντίνος Α)-Ζαίμι Ε-Nuredini J.
Μικρά από το γήπεδο
Η προσέλευση κόσμου ήταν μικρή.
Ένα ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής για Πρόοδο στη μέση του Παπαδόπουλου δεν του επέτρεψε να ξεκινήσει τον αγώνα.
Ο προπονητής του Παγκεφαλληνιακού κ. Νίκος Βουτσινάς ήταν εκτός πάγκου (καθόταν ακριβώς από πίσω) αφού εκτίει ποινή απαγόρευσης εισόδου.
Πολλά τα παράπονα της Προόδου για τον επόπτη κ. Κωστόπουλο.   






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου