Παρασκευή, Ιανουαρίου 25

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PRE GAME 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΥ-ΦΩΚΑΤΩΝ
Το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Πυλαριακού-Φωκάτων για την 10η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας που διεξάγεται την Κυριακή στις 3 μ.μ. στα Μακρυώτικα  κλέβει την παράσταση.
Τα Φωκάτα επιδιώκουν να παραμείνουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο Πυλαριακός θέλει νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στην είσοδο του στην 4αδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα αφού τόσο η Ανωγή την Κυριακή το πρωί 10:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο την Έρυσσο όσο και οι Πρόννοι στο τοπικό ντέρμπι των Τζανάτων την Κυριακή το απόγευμα 3 μ.μ.φυσιολογικά δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τους καθαρά υποδεέστερους αντιπάλους τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 27-1-13 ώρα 10:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Λογοθέτης Βασ.
Παίζης Παν.
2.
Κυριακή 27-1-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Καλαφάτης Δημ.
Μουζακίτης Βασ. 
3.
Κυριακή 27-1-13 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Λυμπερόπουλος Θ.
Σκαλτσής Αθ..
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ











ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΠΙΖΕΙ 4ΑΔΑ Η ΑΝΩΓΗ.... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΣΣΟ
Την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 10:30 ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας με τον αγώνα ανάμεσα σε Ανωγή και Έρυσσο. 
Η Ανωγή με οδηγό την εύκολη νίκη της στον πρώτο γύρο στα Μακρυώτικα με σκορ 3-1 αλλά και την ανωτερότητα της απέναντι στην αντίπαλο της δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Μια νίκη που σε συνάρτηση με άλλα αποτελέσματα μπορεί να την βάλει σε τροχιά τετράδας. Αντίθετα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα πρέπει να ξεχάσει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη η ουραγός του πρωταθλήματος με μαθηματικές ακόμη αλλά πολύ μικρές πιθανότητες παραμονής παίζει το τελευταίο της χαρτί για να σώσει την παρτίδα. Ένας στόχος αντικειμενικά πολύ δύσκολος μετά και την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο της από τον Ηρακλή. Μια ήττα καταδικαστική για την ομάδα του Γ. Βρυώνη.
Πρόβλημα για την Ληξουριώτικη ομάδα η απουσία του τιμωρημένου Ηλ. Αντωνάτου.
Και για την Έρυσσο υπάρχουν αλλά η ομάδα κατεβαίνει στο Αργοστόλι τουλάχιστον για να παλέψει και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορέσει.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη για την Ανωγή 3-1 στα Μακρυώτικα.
Φαβορί: Η Ανωγή είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσει.
Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Παίζη Παν.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ










ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ...... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 3 μ.μ. στα Τζανάτα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων και Α.Ο. Πρόννους. Ένα παιχνίδι που αποτελεί τοπικό ντέρμπι. Αγωνίζονται ο 2ος του βαθμολογικού πίνακα με τον προτελευταίο. Δύο ομάδες με διαφορετική πορεία και στόχους η κάθε μία.
Οι τυπικά γηπεδούχοι του Ηρακλή μετά το εντυπωσιακό τους πέρασμα και την νίκη-παραμονή στα Μακρυώτικα, σχεδόν απαλλαγμένοι από το άγχος του υποβιβασμού (δεν έχουν βέβαια μαθηματικά σωθεί) θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου τους δεν τους επιτρέπει να κάνουν μεγάλα όνειρα. Πάντως λόγω του χαρακτήρα του παιχνιδιού σίγουρα δεν θα είναι αδιάφοροι.
Από την άλλη οι Πρόννοι μετά την ήττα-απώλεια της πρώτης θέσης από τα Φωκάτα και το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής κατεβαίνουν όχι μόνο για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις αναγκαίους βαθμούς αλλά και να δώσουν απάντηση στους αμφισβητίες τους.
Το πρόβλημα για τον Γ. Κουρκουμέλη για μια ακόμη αγωνιστική είναι αυτό της απουσίας του Δ. Λιναρδάτου. Αντίθετα για το Γ. Γαβριελάτο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποτέλεσμα α΄γύρου: 3-1 για τους Πρόννους στα Τζανάτα.
Φαβορί:Υπάρχει φαβορί και δεν μπορεί να είναι άλλο από τον Α.Ο. Πρόννων.
Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Καλαφάτη και Βασ. Μουζακίτη.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ









ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ 
Την ίδια ώρα στο μεγάλο και με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Α.Ο. Φωκάτων και τον τέταρτο της βαθμολογίας Πυλαριακό, στα Μακρυώτικα κλείνει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής .
Ο Α.Ο. Φωκάτων λοιπόν επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα από την προηγούμενη αγωνιστική θα πάει στην Πύλαρο με στόχο τη νίκη και την διατήρηση του στο υψηλότερο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας στην κανονική περίοδο.
Ο γηπεδούχος Πυλαριακός από την άλλη μετά την εκτός έδρας ήττα του από την Ανωγή την 9η αγωνιστική θα παίξει μόνο για τη νίκη αν θέλει αν διατηρήσει ζωντανό το όνειρο του για συμμετοχή στην τετράδα και στα playoffs. Μια νέα ήττα θα τον βγάλει μάλλον εκτός στόχου (η Ανωγή αγωνίζεται με την Έρυσσο και είναι φαβορί για την νίκη) αφού θα πέσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με σοβαρό το ενδεχόμενο να τον αφήσει ακόμη και  εκτός playoffs.
Προβλήματα στην ομάδα της Πυλάρου και τον Κ. Κουγιανό υπάρχουν αρκετά, όπως άλλωστε σε κάθε αγωνιστική συμβαίνει αυτό. Στα ευχάριστα για αυτόν και την ομάδα του η επιστροφή μετά από τιμωρία μιας αγωνιστικής του Βαγγ. Θεοδωράτου.
Από την άλλη εκτός της σημαντικής απουσίας του Σπ. Γαλιατσάτου ο Μιχ. Αθηναίος δεν αντιμετωπίζει άλλα ιδιαίτερα προβλήματα έχοντας πανέτοιμη την ομάδα του για να "δραπετεύσει με τη νίκη από τα Μακρυώτικα.                          
Αποτέλεσμα α΄γύρου: Νίκη 3-0 για τα Φωκάτα στις Κεραμειές.
Φαβορί: Και οι δυο ομάδες δείχνουν ικανές να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια. Αναμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.
Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Σκαλτσή Αθαν.
Η  Βαθμολογία
(Σε 9 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1725 - 08
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1617 - 06 
3.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
14
18 - 13
4.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
12
11 - 14
5.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
10
11 - 18
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
05
06 - 11
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
04 - 22
                                         · Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου