Τετάρτη, Αυγούστου 7

Ευχάριστα τα νέα από την Παλλική...... Συνεχίζει και μάλιστα ενισχυμένη η Ανωγή στη Β' κατηγορία


Αλλάζει θετικά το κλίμα όσον αφορά τη συμμετοχή της Ανωγής στο προσεχές πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας αφού την «τύχη» της ομάδας πήραν στα χέρια τους παλιοί ποδοσφαιριστές της που με το "καλημέρα" σήκωσαν «μανίκια» και άρχισαν αμέσως δουλειά.
Α.Ο. Ανωγής
Παρά λοιπόν το αρνητικό κλίμα που υπήρχε πριν από λίγες ημέρες και την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα περιόδου 2012-13, κάτι που είχε δηλώσει στο sportsthea ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σωκράτης Παπαδάτος, όλα άλλαξαν στην Ληξουριώτικη ομάδα και πλέον θα συμμετάσχει οριστικά στο επόμενο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας.
Χάρης Πρεντάνος
Επίσης να αναφέρουμε ότι υπάρχει μια αρκετά καλή συνεργασία με την άλλη ομάδα της Παλλικής, τον Παλληξουριακό, από τον οποίο θα αποκτήσει κατ’ αρχήν πέντε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας κοντά στην Ανωγή βρίσκεται και ο πολύπειρος, σπουδαίος ποδοσφαιριστής, Χάρης Πρεντάνος από τον Παλληξουριακό πράγμα το οποίο αν οριστικοποιηθεί, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επιτυχία των στόχων της ομάδας από την Ανωγή.
Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου