Σάββατο, Μαρτίου 8

Νικητής στο μεγάλο ντέρμπι ο Πάγκε 1-0 την Σάμη


Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  0-1
                              
Μεγάλη νίκη... Βλέπει playoffs ο Πάγκεφαλληνιακός
Ο Παγκεφαλληνιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των Τζανάτων σήμερα το απόγευμα επικρατώντας της Σάμης με σκορ 1-0.
Έτσι η ομάδα του Γ. Βασιλάκη η οποία κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα φέτος πέρασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας την σημερινή της αντίπαλο στην 5η και βλέπει το μέλλον του στα μπαράζ με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Το γήπεδο των Τζανάτων ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, λασπωμένο, ακούρευτο και χωρίς γραμμές. Για το λόγο αυτό άργησε αρκετά η έναρξη του αγώνα αφού έπρεπε να χαραχθούν οι γραμμές που δεν υπήρχαν.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τις δυο ομάδες να συναγωνίζονται η μια τα λάθη της άλλης. Οι μεγάλες φάσεις ήταν περιορισμένες έστω και αν χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες με τους τερματοφύλακες να δηλώνουν παρόν όποτε χρειάστηκε και ιδιαίτερα από τον νεαρό Κομπορόζο των φιλοξενούμενων.
Μέχρι το 72’ το θέαμα ήταν το ίδιο όπως περιγράψαμε παραπάνω. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής κ. Λ. Μενεγάτος θα αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιαννάτο για τους φιλοξενούμενους. Αυτό λειτούργησε θετικά για αυτούς αφού άρχισαν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και τελικά να πετυχαίνουν και το 0-1 στο 83’ με ένα καταπληκτικό τέρμα του Ν. Κίριου ο οποίος από την μεγάλη περιοχή και πλάγια θα περάσει την μπάλα με το αριστερό πόδι πάνω από τον Φιλιππάτο και στην συνέχεια στα δίχτυα και την απέναντι γωνία.
Με δέκα θα μείνουν και οι γηπεδούχοι στο 87’ αφού θα αποβληθεί ο Περιβολάρης.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Καπογιαννόπουλο Γ. 
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος Β. (82΄Τουλάτος Στ.), Καππάτος, Καλιβωκάς Γ. (61’ Μινέτος), Σκιαδαρέσης, Νικολοβιένης Κ. (85΄Αλντο), Αμούργης Αρ., Δευτεραίος, Αμούργης Ι., Περιβολάρης, Μωραϊτης Ν.
Παγκεφαλληνιακός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Κίριο, Αντωνίου, Παπαθεοδορόπουλος, Γιαννάτος, Νουρεντίνη (84΄Ροζάριο) Ντεντλάλα (52΄ Βεκερίδης), Αρμάντο, Τούρλας, Κατσιγιώργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου