Κυριακή, Φεβρουαρίου 1

"Λερναία Ύδρα" η Εικοσιμία πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Οδυσσέα στο Βαθύ 4-0!



Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-4
                   
Άνετη επικράτηση παρά τις ελλείψεις της η Εικοσιμία... 
Δυναμικό πέρασμα 4-0 τον Οδυσσέα
Δεν έχεις και πολλά να πεις για το ματς ανάμεσα σ' αυτές της δυο ομάδες όσον αφορά το σκορ. Όπως δεν υπήρχαν και πολλά να μπορούσε να πει κανείς για την διαφορά ποιότητας ανάμεσα τους πριν το ματς. Απλά, πολλοί περίμεναν οτι ο Οδυσσέας θα έβγαζε στο γήπεδο την μαχητικότητα του αλλά... απλά, δεν συνέβει!
Οπωσδήποτε οι απουσίες τον Αργυρακάκη ειδικά και των Προσαλέντη - Μαρούλη, έπαιξαν το ρόλο τους, ωστόσο, βλέποντας την φρεσκάδα της Εικοσιμίας προς το τέλος του αγώνα, κρατώντας τον ίδιο ρυθμό, καταλαβαίνει κανείς ότι η διαφορά είναι αισθητή σε όλα τα επίπεδα!
Ο Οδυσσέας, σε κανένα ματς όπου έπρεπε να αντιμετωπίσει τα μεγαθήρια, δεν ευτύχισε να έχει πλήρες ρόστερ. Τουλάχιστον, αυτή την φορά ήταν κατά πολύ καλύτερος σε σχέση με την τελευταία ήττα από την Α.Ε.Κ..
Καταπληκτικός ο Κουτσουβέλης Ζ. Σίγουρα το σκορ θα είχε μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο τερματοφύλακας του Οδυσσέα δεν βρισκόταν σε μεγάλη μέρα! Ο σχεδόν ανήμπορος Φατούρος πάλεψε αλλά... δεν μπορεί μόνος να κάνει την διαφορά στην άμυνα για την ομάδα του!
Η Εικοσιμία έτρεχε και πρέσαρε παντού. Οι παίκτες της άλλαζαν την μπάλα πολύ γρήγορα από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη και βρισκόνταν μεταξύ τους με κλειστά τα μάτια!
Πολύ καλοί οι Αποστολάτος, Αποστόλου, Κονόμη  και Dukaj.
Κατά τα άλλα η απόδοση τον παικτών και των δυο ομάδων δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα και αυτό οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και για ότι έδειξαν στο γήπεδο, αυξίζουν ένα μεγάλο "Μπράβο"!
Φάσεις και Γκολ
8'  - Σουτ του Αποστολάτου, μπλοκάρει ο Κουτσουβέλης Ζ.
7'  - Σουτ του Στεφανάτου άουτ πάνω από τα δοκάρια.
9'  - Ο Κουτσουβέλης Ζ. σταματάει σε τε α τετ τον Μινέτο Ι. και πλέον έχει πιάσει δουλειά για τα καλά!!
10' Σουτ του Κοκόση εντός περιοχής, άουτ.
Γκοοοοοοολ για τους φιλοξενούμενους που ανοίγουν το σκορ
12' - Μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα του Οδυσσέα, ο Αποστολάτος, με σουτ εκτός περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ και 0-1
20' - Σουτ του Κοκόση εντός περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ (ξύνοντας το οριζόντιο δοκάρι).
25' - Σουτ του Αποστόλου, εντός περιοχής και πάλι η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
30' - Ο Χρηστάτος εντός περιοχής βγάζει μια παράλληλη σέντρα για τον Μινέτο αλλά ο τελευταίος, με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ζ. Κουτσουβέλη.
Γκοοοοοοολ και 0-2 για τους κυανόλευκους.
34' - Ο Μινέτος Ι. μπαίνει μόνος του ανενόχλητος στην περιοχή έχοντας όλο το χρόνο να πλασάρει άνετα τον ανήμπορο, παρά την προσπάθεια, να αντιδράσει, Κουτσουβέλη Ζ. και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
36' - Σουτ του Μινέτο Ι., ο Κουτσουβέλης αποκρούει και στην επαναφορά ο Αποστόλου με κεφαλιά από κοντά σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.
40' - Μετά από απομάκρυνση της μπάλα από την άμυνα της Εικοσιμίας ο Κουτσουβέλης Π. πιάνει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γιαννά.
Γκοοοοοοολ 0-3 για τους φιλοξενούμενους
43' - Φάουλ από δεξιά σχεδόν στην γραμμή της περιοχής. Σέντρα του Dukaj, ο Κουτσουβέλης Ζ. διώχνει με γροθιές αλλά το «ριμπάουντ» το κερδίζει ο Μινέτος Χ. που από κοντά διαμορφώνει το σκορ σε 0-3 με κεφαλιά.
45' - Ο Κουτσουβέλης αποκρούει μια κοντινή κεφαλιά του Μινέτου Ι. και στην επαναφορά, ο Αποστόλου,  από ένα μέτρο αστοχεί στέλνοντας την μπάλα άουτ.
50' Ο Κουτσουβέλης Ζ. σταματάει σε τετ α τετ τον Μινέτο Ι.
54' - Σουτ του Στεφανάτου άουτ.
60' - Σουτ του Bisha, θα μπλοκάρει ο Γιάννας.
63' - Ο Dukaj θα πλασάρει ανενόχλητος τον Κουτσουβέλη Ζ. αλλά η μπάλα, προς εκπλήξη όλων καταλήγει άουτ «γλείφοντας» το δεξί δοκάρι!
Γκοοοοοοολ 0-4 και κλειδώνουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι
Ένα λεπτό αργότερα ο Αποστόλου ανατρέπεται αντικανονικά εντός περιοχής και ο κ. Μάγουλας θα σφυρίξει πέναλτι.
65' - Ο Αποστόλου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Οδυσσέα από τα έντεκα βήματα γράφοντας έτσι το 0-4.
70' - Σουτ του Αποστόλου εντός περιοχής αποκρούει εντυπωσιακά ο Κουτσουβέλης Ζ.
75' - Ο Κουτσουβέλης Ζ. θα νικήσει σε τετ α τετ τον Μινέτο Ι.
80' - Δυνατό σουτ από πολύ κοντά του Dukaj, ο Κουτσουβέλης Ζ. αποκρούει προσωρινά και στη συνέχεια η μπάλα  θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
83' - Σουτ του Κονόμη ο Κουτσουβέλης Ζ. αποκρούει σε κόρνερ.
88' - Σουτ του Αποστολάτου εντός περιοχής. Ο Κουτσουβέλη Ζ. πετάγεται και αποκρούει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα ακριβώς στη ρίζα της δοκού στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
89' - Μετά από κόρνερ ο Μινέτος Χ. αστοχεί σε κεφαλιά από τα δυο μέτρα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Ε. Μοσχονά.
Συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Κωτσής, Φατούρος, Νουτσάτος, Μαλιακρίδας, Κουβαράς (26’ Λίλας), Renato Bisha, Βασιλόπουλος (80’ Μορφέσης), Κουτσουβέλης Π., Χάνος (50’ Γαλάτης), Klaurent Çela.
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιάννας, Detar Dukaj (70’ Καραίσκος), Αποστολάτος, Κονόμη, Μινέτος Χ., Μινέτος Ι., Στεφανάτος, Κοκόσης, Ψάλτης, Χρηστάτος, Αποστόλου (70’ Τραυλός).
Να σημειώσουμε εδώ ότι η Εικοσιμία λόγω του απαγορευτικού των πλοίων μαζί με τους τρεις διαιτητές παρέμειναν στο Βαθύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου