Τετάρτη, Απριλίου 8

Δίκαιη "μοιρσαιά στο Δ.Α.Κ..... Ο πρωταθλητής Παπυργιακός 1-1 με Ομαλά


Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ  1-1
Το "Χ"άρηκαν και οι δυο
Μέρα στέψης και πανηγυρισμών η σημερινή για τον Παπυργιακό που επιστρέφει την νέα περίοδο στα μεγάλα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου και στην Α’ τοπική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.
Σε γιορτινό λοιπόν κλίμα οι «ερυθρόλευκοι» του Πυργιού φιλοξενήθηκαν τυπικά από τα Ομαλά στις 3:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι που ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις των δυο ομάδων και στο οποίο τελικά οι ομάδες τα "μοιράστηκαν" όλα και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1
Έτσι μαζί με τα πανηγύρια του πρωταθλητή χάρηκαν  μια ακόμη επιτυχία που με την οποία τερματίζουν αήττητοι σε αυτή την σειρά.
Στο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, παρά του ότι υπήρξε αδιάφορο βαθμολογικά, οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και το θέαμα που πρόσφεραν ήταν καλό.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το τελικό 1-1 δίκαιο.
Με το τέλος του αγώνα πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο οι πανηγυρισμοί, ενώ όλοι έδωσαν υπόσχεση ότι την επόμενη περίοδο θα κάνουν τα πάντα ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να γίνει μόνιμη «κάτοικος» Α’ κατηγορίας!!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ λεπτό τα Ομαλά θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0 όταν ο Δανελάτος θα βρει τον Καραντινό-Νεόφυτο λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά, αυτός θα κατεβάσει την μπάλα και με ένα καλοζυγισμένο ψηλοκρεμαστό σουτ θα την στείλει πάνω από τον Α. Μενεγάτο και στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του με ένα καταπληκτικό γκολ.
Νέα ευκαιρία για τους τυπικά γηπεδούχους όταν στο 10’ ο Νεόφυτος Χ. τ. Δ. με ωραία ενέργεια από αριστερά θα μπει στην περιοχή  και θα κόψει την μπάλα παράλληλα στην μικρή περιοχή με τους Γκαζάρ και Δανελάτο να μην προλαβαίνουν και να απομακρύνουν στη συνέχεια τον κίνδυνο οι αμυντικοί.
Στο 14’ ο Β. Μενεγάτος με μια κούρσα από αριστερά και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή θα βγάλει την σέντρα περίπου στο σημείο του πέναλτι στον Γκίκα με τον τελευταίο αμαρκάριστο να μην πιάνει καλή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα χέρια του Στ. Τσακαρισιάνου.
Αυτές ήταν και οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου αφού μέχρι την  λήξη του δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο.
Έτσι με τα Ομαλά μπροστά στο σκορ θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ ο Κοψίνης από δεξιά θα βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Β. Μενεγάτο που θα πιάσει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Στ. Τσακαρισιάνου.
Οι πρωταθλητές είχαν πάρει μπροστά και στο 66’ θα έρθει η ισοφάριση και το 1-1.
Ο Γκίκα από με ωραία ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή, θα κάνει το πλασέ αλλά ο Στ. Τσακαρισιάνος αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Την εκτέλεση από αριστερά αναλαμβάνει ο Κοψίνης που θα φέρει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι για να σηκωθεί ο Σαρλάνης και με κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 77’ για τους τυπικά γηπεδούχους που θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Ο Α. Γεωργόπουλος θα βρει με ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα τον Καπετάνιο στην πλάτη της άμυνας του Παπυργιακού, αυτός θα προχωρήσει και λίγο έξω από την περιοχή θα κάνει το πλασέ που θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Δ. Κουγιανού.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Στ. Τσακαρισιάνος, Γαλιατσάτος, Τζάκης, Δ. Γκαζάρ, Μαζαράκης (72’ Καπετάνιος), Νεόφυτος Χ τ. Δ., Δανελάτος, Χ. Τσακαρισιάνος, Νεόφυτος Χ. τ. Δ., Καραντινός-Νεόφυτος, Μινέτος (56’ Α. Γεωργόπουλος).
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Α. Μενεγάτος (46’ Δ. Κουγιανός), Θ. Παγουλάτος, Ν. Κοκκόσης (46’ Σταθάτος), Τζάκης, Σαρλάνης, Κοψίνης, Γκίκα, Β. Μενεγάτος, Δ. Στρακάτος, Δ. Παγουλάτος, Λάτσης (64’ Σπ. Στρακάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου