Πέμπτη, Απριλίου 9

Α.Ο.Κ.Ι. "5" αστέρων πέρασε από τις Κεραμειές και την Εικοσιμία 2-5 (Φώτο)

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  2-5
                                        
Νίκησε και έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα ο Α.Ο.Κ.Ι.
Ένας εντυπωσιακός Α.Ο.Κ.Ι. πέρασε σαν άνεμος σήμερα το απόγευμα από τις Κεραμειές επικρατώντας της γηπεδούχου Εικοσιμίας εύκολα με σκορ 5-2!!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχαν την κατοχή και με καλή κυκλοφορία έφταναν εύκολα στην εστία του Γιαννά πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Προηγήθηκαν 5-0 και στο τέλος που χαλάρωσαν μαζί με τις αλλαγές του Σπ. Παπαδάτου που έβαλε νεαρούς ποδοσφαιριστές  σαν αλλαγή δίνοντας τους ευκαιρίες, δέχθηκε δυο γκολ, αλλά αυτό δεν μπορεί να σταθεί αιτία να χαλάσει η πολύ ωραία εικόνα που έβγαζαν σήμερα στο γήπεδο οι «μελανόλευκοι» του Αργοστολιού.
Οι γηπεδούχοι κατώτεροι του αναμενόμενου μετά την ισοπαλία με τα Διλινάτα την 1η αγωνιστική δεν είχαν συνέχεια και κινδυνεύουν να μείνουν πολύ νωρίς μακριά από την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος αφού ήδη έμειναν 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρα Α.Ε.Κ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο στα πρώτα λεπτά φάνηκαν απειλητικοί από εκεί και πέρα  δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Αγκούσι.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και η νίκη των φιλοξενούμενων δίκαιη και καθαρή.
 Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι στο 3’ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Ψάλτης με μεγάλη πάσα από το κέντρο θα «γεμίσει» στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στην πορεία της, ο Κοσμάτος θα γυρίσει αδύναμα με το κεφάλι στον Αγκούσι, εκεί παρεμβαίνει ο Κονόμη που κλέβει τη μπάλα και αντί να πλασάρει προσπαθεί να αποφύγει τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι., που θα πέσει στα πόδια του και θα την μπλοκάρει σώζοντας την ομάδα του.
Στο 9’ ο Αρμάντο θα κερδίσει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή από λάθος των αμυντικών, θα πιάσει ένα δυνατό συρτό σουτ αλλά η μπάλα θα καταλήξει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιαννά.
Ένα φάουλ στο 11’ λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά εκτελεσμένο απευθείας από τον Λυκούδη, θα στείλει τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννά.
Στο 14’ οι αμυντικοί των γηπεδούχων δε μπορούν να απομακρύνουν τη μπάλα με αποτέλεσμα να την κερδίσει ΄λίγο έξω από την περιοχή ο Λογκόνης ο οποίος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ που αναγκάζει τον Γιαννά σε μια δύσκολη απόκρουση πετώντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 16’ οι «μελανόλευκοι» θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 με τον Πολλάκη να πλασάρει τον Γιαννά που θα αποκρούσει προσωρινά και στην επαναφορά ο Λογκόνης από το ύψος του πέναλτι με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 22’ ο Πολλάκης από αριστερά αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, μπαίνει στην περιοχή. Εκεί θα ανατραπεί από τον Γιαννά και τον διαιτητή κ. Βασιλόπουλο να  υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλ. Πολλάτος που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Μετά από τρία λεπτά και συγκεκριμένα στο 25’ ο Πολλάκης από δεξιά και πάλι αποφεύγει δυο αμυντικούς των γηπεδούχων και με ωραία παράλληλη πάσα στο δεύτερο δοκάρι θα βρει αμαρκάριστο τον Λυκούδη ο οποίος με κοντινό πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-3 για την ομάδα του.
Μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο και οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 0-3.
Στην επανάληψη και στο 48’ ο Λυκούδης με ένα πολύ μακρινό φάουλ θα στείλει τη μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Γιαννά και στα δίχτυα για το 0-4.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ασταμάτητοι και στο 55’ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Κόμητας τελευταίος παραλήπτης της μπάλας θα μπει στην περιοχή και με πλασέ θα πετύχει το 0-5.
Οι γηπεδούχοι στο 65’ θα φανούν απειλητικοί για την εστία του Αγκούσι, όταν στο κόρνερ του Στεφανάτου από δεξιά ο Κονόμη θα πιάσει μια κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Αγκούσι.
Στο τελευταίο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι θα ρίξουν.... στροφές πράγμα που θα εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και θα καταφέρουν να μειώσουν το σκορ.
Στο 86’ ο Κονόμη θα βρει τον Γερασιμάτο μέσα στην περιοχή και δεξιά, αυτός θα προχωρήσει και με διαγώνιο συρτό σουτ την απέναντι γωνία του Αγκούσι θα πετύχει το 1-5.
Τέλος, στο 90’ ο Ντουκάι από αριστερά αφού αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο θα πιάσει ένα πολύ ωραίο τεχνικό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό «Γ» της εστίας του Αγκούσι για το τελικό 2-5.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Ε. Μοσχονά. 
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Ψάλτης, Κονόμη, Μινέτος Χρ., Μινέτος Ι. (46’ Χρηστάτος), Στεφανάτος, Αποστολάτος, Γερασιμάτος, Μπούσι (46’ Ντουκάι), Αποστόλου (73’ Αλεξανδράτος), Κοκκόσης.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Σπ. Παπαδάτος), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Αρμάντο, Κοσμάτος, Λυκούδης, Κόμητας Γ. (67’ λ.τ. Μπενετάτος), Λογκόνης (77’ Δεστούνης), Καλλιβωκάς (83’ Παρασκευόπουλος), Πολλάκης, Πολλάτος Αλ., Παπαναστασάτος Κ.
Φώτο από το παιχνίδι



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου