Πέμπτη, Απριλίου 9

Με 6αρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας η Ανωγή


Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  6-0
Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε την φετινή αγωνιστική περίοδο η Ανωγή που νίκησε 6-0 την Έρυσσο
Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Ανωγή και Έρυσσος χθες το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής παρά την απογοήτευση από την απώλεια του φετινού τίτλου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν εύκολα της ομάδας από την Έρυσσο με σκορ 6-0 και έτσι διασκέδασαν, αν μπορούμε να το πούμε αυτό, τις εντυπώσεις.
Η ομάδα του Ν. Κουρούκλη μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, αφού όπως φάνηκε όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, όμως βγήκε πιο δυνατή και πιο έτοιμη για τη νέα της προσπάθεια την επόμενη περίοδο ώστε να διεκδικήσει και πάλι τίτλο και επάνοδο στην «μεγάλη» κατηγορία. Άλλωστε οι εμπειρίες που αποκόμισε θα της είναι πολύ χρήσιμες στο μέλλον!
Η ομάδα του Γ. Κατσαμπίρη από την άλλη σε μια καλή σε γενικές γραμμές παρουσία και με τη συμμετοχή της στα playoffs θεωρούμε ότι πέτυχε τον στόχο της και για αυτό πρέπει όλοι στην ομάδα της Ερύσσου να νοιώθουν ικανοποίηση. Στο χθεσινό παιχνίδι να πούμε ότι αγωνίστηκε και πάλι με "δέκα" αφού δεν υπήρχε μικρός στην αρχική της ενδεκάδα.
Σχετικά με το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική. Απλά να θυμίσουμε ποιοι πέτυχαν τα γκολ για τους Ληξουριώτες.
Τα γκολ
1-0  26’ Αραβαντινός-Λεωνίδης Κων. (πεν.)
2-0  32’ Σούπας
3-0  65’ Τσίγγανος
4-0  70’ Σούπας
5-0  79’ Λουκέρης Παντ.
6-0  85’ Σιμωτάς Χρ.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Ε. Θανάση. 
Οι συνθέσεις
Ανωγή:(Ν. Κουρούκλης), Δαμουλιάνος, Μαρκέτος, Αραβαντινός-Λεωνίδης Δημ., Σιμωτάς Χρ., Παρίσης (70’ Λουκέρης), Ρεμούντης, Αραβαντινός-Λεωνίδης Κ, Τσίγγανος, Διονυσάτος, Σιμωτάς Ι., Σούπας.
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Καψάλης Χρ. (46’ Νικολετάτος), Γιαννάτος, Tavani G, Παπαδημητράτος, Ζαμπέλης Απ., Καψάλης Διον., Μολφέτας (46’ Βαλσαμής), Μπέλος (78’ Κουταλάς), Καββαδίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου