Κυριακή, Ιουλίου 3

"Μάγεψε" και τα Ομαλά το 28ο φεστιβάλ γυμναστικής "Άννα Πολλάτου" (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στα Φραγκάτα η παρουσίαση του 28ου φεστιβάλ Γυμναστικής 2016 «Άννα Πολλάτου», για πρώτη φορά στην ιστορία του στην περιοχή!
Ο κόσμος κατέκλυσε τον χώρο της διεξαγωγής και χειροκρότησε τις φανταστικές χορευτικές και γυμναστικές επιδεξιότητες των αθλητών που πήραν μέρος από Ιταλία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βουλγαρία, αλλά και όλη την Ελλάδα, που μαζί με τις δικές μας, ανέβασαν τους ρυθμούς της χαράς και του κεφιού στα ύψη.
Σημαντική ήταν η βοήθεια, που συνετέλεσε στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, του δραστήριου τοπικού πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Μέρμηγκας». Μάλιστα μετά το τέλος της παράστασης είχε ετοιμαστεί, ένα παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και παροχή γεύματος που τέτοιο μόνο οι Φραγκάδες μπορούν να δημιουργήσουν.
Το 28ο φεστιβάλ ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 3/7 το απόγευμα, όπου στις 6 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση και το φινάλε του.
Εκεί αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα εκπληκτικό θέαμα μπροστά σε ένα κοινό που όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό για να αποθεώσει τους συντελεστές και τους διοργανωτές.
Φώτο






























































































Ευχαριστούμε τον φίλο Ανδρέα Δεμπόνο και το kefalonitis.com για τις φώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου