Πέμπτη, Ιουλίου 28

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα........Τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πανιώνιο ο Γεράσιμος Βουκελάτος...... Συγχαρητήρια Γεράσιμε!


Τα ευχάριστα νέα μόλις έφθασαν από την...... πλατεία και την Νέα Σμύρνη με τον Μάκη Βουκελάτο να υπογράφει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Super League με την ιστορική ομάδα του Πανιωνίου.
Μετά την υπογραφή με το Στρ. Φαφαλιό
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το συμβόλαιο που υπόγραψε είναι τριετούς διάρκειας και από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περιλαμβάνει και υψηλή ρήτρα σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα. Γεγονός το οποίο δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου στο ταλέντο και την ποιότητα του νεαρού Κεφαλονίτη ποδοσφαιριστή!
Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την προετοιμασία και τα φιλικά που δόθηκαν και συμμετείχε σε αυτά ο Μάκης, κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της «κυανέρυθρης» ομάδας, ιδιαίτερα ενός απαιτητικού προπονητή του Μαρίνου Οζουνίδη, και πλέον θα συμμετέχει σαν ενεργό μέλος στην ανδρική ομάδα.
Για μας φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη αυτή η εξέλιξη, άλλωστε τα συνεχή ρεπορτάζ μας αυτό έδειχναν, αφού ο Μάκης είναι ένα σπάνιο ταλέντο και η εξέλιξη του ήρθε φυσιολογικά.
Κοντά στον Μάκη εκτός από τον μάνατζερ του Στράτο Φαφαλιό, στην ευχάριστη αυτή εξέλιξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, βρίσκεται και ο αδελφός του Γιάννης.
Μετά την υπογραφή με τον αδελφό του Γιαννη
Εμείς να συγχαρούμε τον νεαρό άσσο του Πανιωνίου και να του ευχηθούμε να έχει υγεία και τύχη προκειμένου με πολύ δουλειά στη συνέχεια να πετύχει στους στόχους του.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον πατέρα του Θόδωρο, παλιά δόξα του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου και νυν προπονητή, που πίστεψαν στο ταλέντο του από την αρχή και το στήριξαν σημαντικά, ώστε σήμερα να καταφέρει να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ηλικία μόλις των 18 ετών (29-3-1998)!!! 
Δηλώσεις
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου από τον Βουκελάτο, το sportsthea επικοινώνησε με τον άσσο, πλέον του Πανιωνίου, ο οποίος πολύ προσγειωμένος, μας έκανε μια πολύ λιτή δήλωση αναφέροντας ότι θα δουλέψει σκληρά για να τα καταφέρει.
Ας δούμε αναλυτικά τι μας ανάφερε:
«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είναι για μένα η αρχή μιας νέας καριέρας που όλοι ονειρεύονται. Ελπίζω να έχω υγεία και με την πολύ δουλειά, όλα να πάνε καλά στη συνέχεια. Με σύνθημα λοιπόν δουλειά, δουλειά, δουλειά, ελπίζω ότι θα τα καταφέρω.
Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν, ιδιαίτερα τους προπονητές μου, τον κ. Δημήτρη Κουζηνό που με ανακάλυψε και με πίστεψε, της Κ-20 κ. Δημήτρη Κοροπούλη, όσους συνεργάστηκα στην Κεφαλονιά, τον μάνατζερ μου κ. Στράτο Φαφαλιό, μα πάνω από όλους την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου