Δευτέρα, Ιουλίου 4

Πέρασε στην ιστορία το 28ο φεστιβάλ γυμναστικής "Άννα Πολλάτου" σαν ένα από τα καλύτερα που έχουν διεξαχθεί

Μια ανεπανάληπτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης  Τρίτσης» για να παρακολουθήσουν το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής 2016 «Άννα Πολλάτου». Ένα υπερθέαμα που μόνο αυτό το φεστιβάλ μπορεί να προσφέρει.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων πολύ μεγάλος και τα τμήματα 43 τον αριθμό, από Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Αυστρία και  Βουλγαρία, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, βγάζοντας πράγματα στο παρκέ που έκαναν τους θεατές να χειροκροτούν ασταμάτητα, δίνοντας μάλιστα πολλές φορές και οι ίδιοι ρυθμό, στον ρυθμό του φεστιβάλ.
Το θερμό ήδη κλίμα γινόταν ακόμη καλύτερο με την εξαιρετική παρουσίαση του προγράμματος από την Ελένη Δαρδαμάνη.
Χαιρετισμό, ως είθισται, απηύθυναν ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Επτανήσων και της οργανωτικής επιτροπής κ. Σταύρος Μπασιαρδής, και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης.
Την εκδήλωση, εκτός των παραπάνω, τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκκάτος, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Σουζάνα Πεφάνη,  Oο πρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Μιχάλης Γάκης, ενώ την βουλευτή του Νομού εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Βαρούχας.
Συγκινητική ήταν στη διάρκεια της εκδήλωσης, η στιγμή κατά την οποία η μητέρα της Άννας Πολλάτου, Κατερίνα παραλάμβανε από τον ΟΦΑΜΑ Μεγάρων το ειδικό  έπαθλο «Άννα Πολλάτου» που είχε κατακτήσει ο Σύλλογος στο Φεστιβάλ Γυμναστικής Cosmogym.
Με τη σειρά της η μητέρα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου μας, έσκυψε και ασπάστηκε το χέρι μιας μιας των αθλητριών του παραπάνω Συλλόγου κάνοντας τη συγκίνηση όλων μας ακόμη μεγαλύτερη.
Ο Σύλλογος των Μεγάρων, στον οποίο προπονήτρια ήταν η Άννα και τα κορίτσια αθλήτριες της, παρέδωσε ακόμη στην κ. Κατερίνα Πολλάτου, φάκελλο στον οποίο περιείχε χρηματική επιταγή, η οποία θα δοθεί στο ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».
Η μικρή αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Μαριέττα Τοπολλάι, ήταν αυτή που άνοιξε τη βραδιά με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, στην κυριολεξία έκλεψε την παράσταση και αποθεώθηκε από όλους.
Στη συνέχεια και τα υπόλοιπα τμήματα ανέλαβαν δράση με σκοπό να μας εντυπωσιάσουν και αν κρίνουμε από τις εκδηλώσεις των θεατών, αλλά και αυτά που παρακολουθήσαμε, σίγουρα τα κατάφεραν και με το παραπάνω.
Όμορφες χορογραφίες, χοροί, ρυθμός και κέφι έδιναν μια ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση. Το ευχάριστο εδώ είναι ότι όλοι συμμετείχαν στα δρώμενα και έδειχναν μάλιστα να το χαίρονται. Κάτι που είναι και ο στόχος των διοργανωτών!
Στο τέλος όλες οι αποστολές υπό τους ήχους του κομματιού του φεστιβάλ "Ι'm So Sexy" γέμισαν το παρκέ και χόρεψαν με την ψυχή τους. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες απονομές, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και κύπελλο σε κάθε αποστολή, για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ.
Τις απονομές μεταξύ των άλλων έκαναν οι Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Σ. Πεφάνη, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Στ. Μπασιαρδής και τα αδέλφια της Άννας Πολλάτου Αλέκος και Δημήτρης. 
Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στο ζεύγος Σταύρου – Μποζένας Μπασιαρδή, την Ελένη Δαρδαμάνη, το Δ.Σ., αλλά και στους εθελοντές που προσπάθησαν πολύ για το πιο πετυχημένο ίσως από την δημιουργία του, φεστιβάλ και τα κατάφεραν.
Ραντεβού του χρόνου τον Ιούνιο με την διεξαγωγή του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής 2017 «Άννα Πολλάτου».
Σε λίγο θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου