Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11

Διπλασίασε τις νίκες του ο Α.Σ.Κ. απέναντι στην Απολλωνιάδα (Φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», ο δεύτερος φιλικός αγώνας μεταξύ Α.Σ. Κεφαλονιά – Απολλωνιάδας Πατρών.
Η ομάδα του Φίλιππου Ροδόπουλου παρατάχθηκε και πάλι με αρκετές ελλείψεις. Μοναδικές προσθήκες σε σχέση με την χθεσινή αναμέτρηση η χρησιμοποίηση του νεοαποκτηθέντα Ακτύπη, ο οποίος με το "καλημέρα" έδειξε πολλά από τα μεγάλα προσόντα που διαθέτει, ιδιαίτερα με την προσωπικότητα του σαν αθλητής και εκεί αναμένεται να στηριχθεί ο φετινός Α.Σ. Κεφαλονιά, αλλά και του Σπ. Χρηστάτου.
Παρά τις ελλείψεις έπαιξε καλό μπάσκετ επικρατώντας για δεύτερη φορά μέσα στο διήμερο της Πατρινής ομάδας, σαφώς πιο εύκολα, με σκορ 63-39!
Το παιχνίδι ήταν τεσσάρων 10λεπτων και στο τέλος με τη σύμφωνη γνώμη το δυο προπονητών δόθηκε συνέχεια με ένα extra ακόμη 5λεπτο.
Να αναφέρουμε ότι και πάλι η παρουσία των μικρών ήταν εξαιρετική.
Τόσο ο Φ. Ροδόπουλος, προπονητής του Α.Σ. Κεφαλονιά, όσο και ο Α. Μπερδέσης, προπονητής της Απολλωνιάδας, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και τακτικές.
Γενικά και από τα δυο αυτά παιχνίδια είναι σίγουρο ότι έβγαλαν τα συμπεράσματα τα οποία ήθελαν, ώστε να δουν την ετοιμότητα των παικτών, αλλά και των ομάδων τους, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Α1 που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 του Οκτώβρη. 
Η κλήρωση θα διενεργηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α.Η. στην Πάτρα.
Τα δεκάλεπτα: 18 - 0, 11 - 16, 17 - 13, 14 - 8.
Εxtra 5λεπτο:3 - 2
Διαιτητές οι κ.κ. Αντ. Τσαούσογλου και Δ. Κατηφόρης οι οποίοι φυσικά, όπως και στο χθεσινό παιχνίδι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα.
Οι συνθέσεις
Α.Σ. Κεφαλονιά:(Φ. Ροδόπουλος),Βλασσόπουλος, Πέτρου, Θεοδωράτος, Μουίκης Ι., Γεμενετζής, Τραυλός, Ακτύπης, Καραπέτσας, Μητρόπουλος, Λιάκος, Χρηστάτος.
Έφορος:Γ. Κουράκος
Απολλωνιάδα:(Α. Μπερδέσης), Αζαρίας, Παρασκευόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Δορμπαράκης, Ξούλος, Παπαφωτίου, Ντίνος, Κασπίρης, Σακελλαρίου, Οικονομόπουλος, Χριστόπουλος, Μπαράκος.
Έφορος:Αθ. Μορφόπουλος.
Το παρόν στο κλειστό, εκ μέρους της διοίκησης, έδωσαν για μια ακόμη φορά, ο γενικός διευθυντής του Α.Σ.Κ. Θανάσης Μουίκης, η Ράνια Πολλάκη και ο Λεωνίδας Παπαδάτος.
Φώτο από το σημερινό παιχνίδι




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου