Σάββατο, Ιανουαρίου 14

"Λευκή" ισοπαλία στο ντέρμπι.... Ομαλά - Πυλαριακός 0-0


Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Β’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό των Κεραμειών. Ομαλά – Πυλαριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.
Έτσι, τα Ομαλά μπορεί να μην κατάφεραν να διευρύνουν την διαφορά, ωστόσο διατήρησαν την πρωτιά και το αήττητο μετά από έξι αγώνες. Το ίδιο ισχύει και για τον Πυλαριακό που παρέμεινε στην 2η θέση και για 4η αγωνιστική αήττητος.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα στον αγωνιστικό χώρο και τις δυο ομάδες να επιθυμούν περισσότερο να μη δεχθούν κάποιο τέρμα, παρά να το πετύχουν.
Τα Ομαλά στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα, αφού είχαν ένα δοκάρι και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη ο Πυλαριακός μπήκε πολύ δυνατά και έδειχνε καλύτερος, χάνοντας μάλιστα ένα μοναδικό τετ α τετ να πετύχει το γκολ, όμως στη συνέχεια και από το 70' και μετά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 15λεπτο αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Π. Σταμούλης είδε 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και αποβλήθηκε.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τον κ. Π. Τούρλο και την κα Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Δ. Βαλεντής), Παπαστεργίου, Μαζαράκης (46’ Γαλιατσάτος), Νεόφυτος Λ., Σέρρας, Στρακάτος, Αλεξανδράτος, Βαλεντής, Σίμο, Τσακαρισιάνος Χ., Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος (83’ Νεόφυτος Χ.)
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μαρίνης, Κουλουμπής, Σταμούλης Ν., Σπαθής, Σολδάτος, Χρυσανθακόπουλος, Rexha Α, Rexha Ρ. (62’ Delaj), Φάντης, Σταμούλης Π., Τουλάτος (82’ Μιχελής).
Φώτο από το παιχνίδι






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου