Τρίτη, Ιανουαρίου 3

Συνέχεια αύριο στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με δυο εξ αναβολής παιχνίδια



Με τους δυο προγραμματισμένους εξ αναβολής αγώνες συνεχίζεται και ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική και οι όποιες εκκρεμότητες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' τοπικής κατηγορίας μετά από την 15νθήμερη διακοπή του λόγω των Εορτών!
Να θυμίσουμε ότι τα παραπάνω παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο., αφού δεν είχαν εκτελεστεί τότε τα δρομολόγια των πλοίων από από Κεφαλονιά και Ιθάκη.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη  4-1-2017   ώρα:  11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας – Παλληξουριακός
Μαγουλάς
Σπύρος
Δ. Ρηγοπούλου
Κ. Βλάχου
2.
Τετάρτη  4-1-2017   ώρα:  11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Θανάσης
Στάθης
Π. Κομητόπουλος
Ε. Μενεγάτος
    
Ας δούμε τι περιλαμβάνει αναλυτικά το «μενού» της 6ης εξ' αναβολής αγωνιστικής την Τετάρτη 4/1/2017, με χρονική σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Τετάρτη  4-1-2017

Την Τετάρτη το πρωί στις 11:30, ολοκληρώνεται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας με δυο εξ' αναβολής παιχνίδια. Το πρώτο αυτό στο Βαθύ της Ιθάκης, ανάμεσα στον ουραγό Οδυσσέα και τον αήττητο Παλληξουριακό.
Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης μετά από 5 αγώνες έχει ισάριθμες ήττες με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος προβληματισμός σε όλους για τη συνέχεια.
Μέχρι τώρα δείχνει ένα κακό πρόσωπο, θυμίζοντας τον παλιό Οδυσσέα και θα είναι δύσκολο, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφουμε, να διεκδικήσει με αυτά τα αποτελέσματα την παραμονή του στην κατηγορία. Οι πέντε μέχρι τώρα ήττες δείχνουν μια σχετική αδυναμία. 
Σίγουρα υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και είναι σίγουρο ότι θα το παλέψει μέχρι το τέλος. Όμως όσο περνούν οι αγωνιστικές και το καλό αποτέλεσμα δεν έρχεται, η ψυχολογία πέφτει και τα δύσκολα θα γίνουν δυσκολότερα. Τώρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι φαβορί, όμως θα αγωνιστούν για το καλύτερο, έχοντας και την ανάλογη ψυχολογία από την πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Παγκέ στις Κεραμειές.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, με μια σοβαρή και πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα παραμένουν αήττητοι (4 νίκες - 1 ισοπαλία) και βρίσκονται πολύ κοντά στην 5η φετινή τους, μιας και έχουν το πάνω "χέρι" στην υπόθεση νίκη. Μια νίκη που είναι εφικτή, μιας και η ποιότητα, αλλά και η ανωτερότητα τους σίγουρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με φαβορί, όπως προαναφέραμε τους Ληξουριώτες, καλό θέαμα και ίσως αρκετά γκολ!
    
Την ίδια ώρα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό των Κεραμειών, τα Φωκάτα φιλοξενούν τη μαχητική Πρόοδο Ιθάκης, σε ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο πλευρές.
Τα Φωκάτα με μια πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα και 2 νίκες - 3 ήττες στα πέντε τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο, θέλουν μια ακόμη νίκη ώστε να βάλουν βάσεις για το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στην τελική 4αδα. Βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με μια ακόμη σε αυτή, την εξ' αναβολής αγωνιστική, μπορούν να σταθεροποιηθούν βαθμολογικά και να αισιοδοξούν για τη συνέχεια, αφού ανέβουν περισσότερο και θα βρεθούν στην 5η. 
Πάντως όπως και να έχει, μέχρι τώρα έχουν κάνει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα στην ιστορία τους στην Α’ τοπική κατηγορία.
Η Πρόοδος από την άλλη, με μια μέτρια γενικά παρουσία, αλλά και πολλές απουσίες, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια της, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά από πέντε αγώνες που έχει δώσει και σίγουρα κάθε παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για αυτήν, αφού θέλει παράλληλα με την βαθμολογική άνοδο να αποκαταστήσει την εικόνα και την ψυχολογία της.
Έτσι θα πάει και στις Κεραμειές να διεκδικήσει την δεύτερη φετινή της νίκη ή τέλος πάντων ότι καλύτερο μπορεί από έναν δυνατό αντίπαλο.
Σίγουρα, αν οι φιλοξενούμενοι παραταχθούν πλήρεις σε αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να περιμένουμε ωραίο θέαμα και πολύ πάθος για το τρίποντο.
Στο παιχνίδι αυτό ο Διον. Γαρμπής δεν μπορεί να υπολογίζει σε δυο απο τα καλύτερα του "όπλα", τους Χρίστο Σωτ. και Μπ. Ντουκάι που είναι τιμωρημένοι.
    
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ.
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
6
5
1
0
19 - 07
16
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5
4
1
0
12 - 00
13
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
4
1
1
11 -03
13
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
7
4
0
3
10 - 09
12
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
7
2
2
3
10 - 10
08
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5
2
0
3
07 - 09
06
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
1
1
3
05 - 13
04
8.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
0
2
4
06 - 12
02
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
0
0
5
03 - 20
00
    
Η επόμενη (8η) αγωνιστική
(Σ/Κ 7-8/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Ρεπό:Α.Ο. Εικοσιμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου